Postępowanie większości użytkowników i Klubowiczów wpływa niekorzystnie na stan mojego skromnego, studenckiego konta bankowego. Dbałość i zaangażowanie w odbudowę i poprawę stanu technicznego i wizualnego swoich samochodów, stanowi niezaprzeczalne zagrożenie dla innych osób.
Wyżej wymienione postępowanie niektórych uczestników, a w szczególności głównego prowodyra, działającego pod kryptonimem operacyjnym "Rafgentry", w ostatnich tygodniach spowodowało w moim życiu wiele szkód, wymienię kilka z nich:
- Próba sprzedaży pojazdu zakończyła się fiaskiem.
- Nabyłem kilka nowych fantów do poprawy wizerunku pojazdu.
- W planach mam nabycie kolejnych fantów.
- stan mojego konta uszczupla się z kupnem każdego kolejnego gadżetu.
- W mojej głowie rodzą się kolejne wizję odnowienia pojazdu, co skutkuje pomniejszeniem stanu konta i coraz większym niezrozumieniem nich poczynań przez rodzinę i najbliższych.
- zamiast szukać bibliografii do pracy licencjackiej, zajmuje się szukaniem kierownicy skórzanej i nowej maty filcowej.
W związku z tym uprasza się o zaprzestanie jakichkolwiek działań, mających na celu poprawę wizualno - techniczną swoich pojazdów.* Gdyby nie poczynania niektórych osób, pod moim domem stałoby już coś nowszego.
*Powyższy tekst ma charakter satyryczny i związany jest z odwlekaniem pisania pracy licencjackiej. Za chwilę biorę się za układanie książek w kolejności alfabetycznej, a potem jeszcze trzeba poukładać wszystkie roczniki "Auto Świata" i "Motoru"