Mamy pierwszego co nie dal sie nabraćpawel pisze:W aso tak ładnie malują?fila1223 pisze:da się tą maskownicą w fluidzie uzyskać dobry efekt
Ale dam wam fotke jak mi z fluidu na modelu wyszlo co by nie być kompletnym trollem
Mamy pierwszego co nie dal sie nabraćpawel pisze:W aso tak ładnie malują?fila1223 pisze:da się tą maskownicą w fluidzie uzyskać dobry efekt
teck pisze:Jakoś trudno mi sobie wyobrazić oklejanie łuków na emblematach czy napisach malutkimi kawałkami taśmy. Jak Tobie szło?gargli pisze:Po kilku próbach podpowiem Wam że najlepszym materiałem do odcięcia (zamiast fluidu) jest dobrej jakości taśma malarska + nożyk do tapet. Odcina się duużo prościej. Zamieszczam efekt końcowy moich zmagań.
fila1223 pisze:Mamy pierwszego co nie dal sie nabraćpawel pisze:W aso tak ładnie malują?fila1223 pisze:da się tą maskownicą w fluidzie uzyskać dobry efekt
Ale dam wam fotke jak mi z fluidu na modelu wyszlo co by nie być kompletnym trollem
No foto, no story Pokaż rezultaty tej metody, bo to jest zawsze najciekawsze.gargli pisze: Ja nakleiłem taśmę o szerokości 3 cm na całość i nożem tapicerskim odcinałem każdy łuk. Trochę precyzyjnej roboty było. Ale dało radę