Para ulotka jest dojebana chyba zaraz zaczne ją drukować BRAWO w nagrode dostaniesz maila w domenie p205.com napisz do mnie priva z loginem i hasłem, a co do nalepki wiecej powinien zajmować ten pug ale też jest nieźle .
Więc moje małe sugestie do naklejek:
ad. naklejka z dwoma lewkami:
-zwiększ światło między literami w napisie "club"- jest mało czytelny można też zmienić na małe litery
-ogonki lewków spróbuj może płynnego przejścia w niebieskie tło może wykasuj część obrysu
-napis peugeot-może spróbuj zaokrąglonego na dole albo standardowego
-a moze lewkom dodać łapki
ale tak pomysł zajebisty
A jeśli chodzi o samochód to narazie nie będe zmieniał nic z zewnątrz. Popracuje nad silnikiem. Jeszcze niedawno chciałem zmieniał wygląd ale teraz co najwyżej zmienie tylko amorki na niższe i niewiem co jeszcze może felgi i wydech. A reszta myśle że jest ok taka jaka jest Niedługo jade do Włoch po fundusze na tuning Nie będzie mnie przez całe wakacje ciężko mi będzie bez was
Projekty, ulotki sa rewelacyjne... Para, nie badz taki skromny niezły z Ciebie grafik... Mój samochód przed wypadkiem to kropka w kropke z Twoim. Niestety teraz wyglada troche inaczej. Jak bedziesz zmienial wydech, to nie przesadz z halasem bo glowa potem boli..
Spox. Misiek z tym adresem w domenie p205.com to taki pic co nie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
nie wiem jak można zapomnieć o tak poważnej rzeczy
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Musze czekać.... i szukać wiecie blaszki, nity i te sprawy
A wole sie nie wychylać narazie z garażu bo bym sobie nie darował jakby mnie capneli teraz
Jak już wczesniej pisałem zdjęcia są jeszcze od byłego właściciela. Ja jak tylko wywołam klisze to dam nowe.