heheh, no sprawdze albo zabardzo nie ma jak :> Bo jak sie dowiem czy bedzie zajety ? Jak ten tor jest opuszczony :] nikogo tam takto nie ma, chyba ze jakies czopki tez sobie zrobia zlot...akurat w tym samym dniu co my :> hehe, to musi ktos tam pilnowac od soboty z namiotem zeby nikt sie nie wbil nam
SUPER !! Fajnie jak bedzie nas jak najwiecej...oby wiecej osob...Zapraszamy wszystkich !! Naprawde Warto..
Chce zrobic naprawde jakis konkretny zlot, mam nadzieje ze ktos wczesniej z Katowic albo okolic przyjedzie zlukac co i jak... a w dzien zlotu przyjedzie wczesniej zeby mi pomoc wszystko...Bo chce jakis namiot taki zalatwic i tam ustawic, pozniej chcialbym tez jaka tasme kupic ogrodzic ten tor...no i wiadomo jakis grill...kielbaski, piwko oczywiscie (bezalkoholowe) no i inne tam rzeczy, moze ktos bedzie mial jakies pomysly...
A tak z innej beczki to nie dałoby się zmienić tematu tej pogaduszki o zlocie? Nie żeby mi przeszkadzał ten co jest, ale taki np Warszawiak - prosta istota - jak widzi 'śląsk' to nawet pewnie nie zagląda, no chyba że skończy mu się węgiel do pieca. Zlot południa to była chwytliwa nazwa - każdy jak patrzył na globus to myślał sobie - kurcze to mnie dotyczy - jadę:) Nie jestem dobry w marketingu i psychologii reklamy, ale niech ktoś inteligentny pomyśli:) Proponuję też szeroko zakrojoną akcję promocyjną w innych tematach o lokalnych zlotach, no i moze niech kazdy postara się porozsyłać mejle do ludzi ze swojej okolicy których znajdzie na liście użytkowników...Trzeba zebrac jak najwięcej gawiedzi - tak żeby przechodzień widzący pugi ryjące plażę nie myślał o zdewastowanej przyrodzie tylko zachwycał się ilością naszych 205:)
ja w ogóle myślałem o wynajęciu paru billboardów i jakimś krótkim spocie między wiadomościami a pogodą
tak się tylko natrząsam, fox dobrze gada (jak zwykle, zresztą )
dżonie - coś chyba kroi się nam kolejny wypad do czewy na frytki - trza będzie wesprzeć ozziego w trudach przygotowań (nie to, że tylko o tym, żeby się nawdupiać fryteczkami myślę )
noto oby było nas wielu, a tak przy okazji morze by tak zrobić ramke i niech karzdy chętny by się wpisał i na ile procęt okresila swoje przybycie.Przynajmniej będie łatwiej nas zebrać