Świetna sprawa z tymi rabatami Sam zamówię kilka gratów do pługów
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Jakie plany macie na niedziele, bo będę przejeżdżał w drodze powrotnej przez Katowice wiec chętnie zaglądnę i się przywitam.
Rozumiem że impreza główna w sobotę, coś w niedziele się dzieje, czy rozjeżdżacie się do domów?
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
Ja z Częstochowy wyjeżdżam w sobotę przed 8 może dołączę po drodze do jakiejś ekipy zawsze "w kupie siła". Może gdzieś po drodze zaczekam lub dojadę. Pozdrawiam
Był XRD 1988, XAD 1989, XLD 1986, GREEN 1991, Automatic 1.9 z 1990, XS 1990, GTI 1.9 EXPORT 1987
tok pisze:Jakie plany macie na niedziele, bo będę przejeżdżał w drodze powrotnej przez Katowice wiec chętnie zaglądnę i się przywitam.
Rozumiem że impreza główna w sobotę, coś w niedziele się dzieje, czy rozjeżdżacie się do domów?
to może przy okazji zaatakujemy ich jakimś paradnym przejazdem kilkudziesięciu /łudzę się oj łudzę/ 205-tek?
Klub biorący udział w Summer Car Party można było zgłosić wcześniej i dostalibyśmy swój "kawałek" miejsca na płycie lotniska na prezentację klubu. Niestety już jest po terminie i nie da się tego zrobić :/ Ale mimo wszystko warto pojechać i pooglądać niektóre polskie tuningowe projekty. Także plan na niedzielę jest dobry. Wjazd na teren imprezy kosztuje Dla autka i kierowcy 40zł + pasażer 35. Bilety rodzinne są tańsze.
Wjazd na teren imprezy kosztuje Dla autka i kierowcy 40zł + pasażer 35. Bilety rodzinne są tańsze.
łahaha... mam tam działkę na muchowcu, i co roku widuję te samochody... głównie zwieśniaczone burakowozy.. grosza bym nie zapłacił za taką prezentację, miałem raczej na myśli przejechać kolumną w dół ulicą lotnisko i tyle.
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Nieśmiało wysuwam pomysł na spędzenie niedzieli, który może podpasować szczególnie osobom, które na południe Polski mają zawsze nie po drodze. Może nie jest on związany z motoryzacją, ale zapewnia zacną zabawę w zacnym gronie - co powiecie na odwiedziny Energylandii w Zatorze? To raptem 50km od Katowic.