No ja bym chciał żeby było nast 14 albo i więcej, ja przyjade jak autko zapali bo był mróz w nocy i mój tata zostawił na gazie autko, zamiast przełączyć na paliwo, ale powinien zapalić.
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
niommmmmm było całkiem całkiem a szczególnie w ostatniej części naszego zlociku
Podziękowania dla wszystkich którzy mnie pchali............ i oczywiście dla RAMZESA 88 za odwage.....
Było zajebiście........ Mam nadzieje że już niedługo będzie znowu cosik zorganizowane co...????
Leo to bardzo fajny gość W niedzielę dał popis jakich mało! Co prawda śniegu było ciutek za dużo ale tym lepszy sprawiał efekt driftując w zaspach Inna rzecz, że trzeba Go było wyciągać z krzaków, ale ogólnie było na co patrzeć! Mam nadzieję, że następnym razem także przyjedziesz, Leo. Pozdr
A czyje było to GTI GRIFFE??? NIech się przyzna
Ostatnio zmieniony 08 lut wt, 2005 9:43 am przez iveras, łącznie zmieniany 1 raz.
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Jeśli nie zajarzyłeś o co mi biega to chyba jesteś pospolitym blondynem.........
Pisze to tylko żebyś na przyszłość wiedział oki.??
Poprostu było w niedziele extra i tyle......., nie IVER......?????
PZDR>
No macie juz te fotki nie miałem wcześniej zbytnio czasu żeby coś z tym zrobić...
powrzucałem na szybko na stronke...
Można je obejżeć albo tutaj w bałaganie: http://www.blable.blo.pl
albo jak kto woli pojedynczo: 12345678910
czapter sekend: "Leo bawi się w śniegu" 11121314151617181920
Filmik będzie raczej jutro... tylko od razu pisze że jest króciutki, konczyło mi się miejsce na karcie...
Ostatnio zmieniony 19 maja czw, 2005 1:04 am przez Dżon Dobra Nadzieja, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj Panowie teraz żałuje że mnie tam nie było No ale przynajmniej już amm sesje z głowy:) Teraz moge sie stawić na każde wezwanie tylko dajcie znać Pozdro