WARSZAWA - SPOTY
- Agnieszka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Kontakt:
Re: WARSZAWA - SPOTY
Raf, tak informacyjnie - Świętokrzyska jest zamknięta. Nie wiem tylko czy cała czy jakiś fragment więc weź pod uwagę utrudnienia w pobliżu swojej "bazy noclegowej".
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Dzięki za piątkowe spotkanie w zacnym gronie, na pewno wkrótce warto to powtórzyć 

Zdecydowanie tak. Nie mogliśmy być z Wami zbyt długo, ale nadrobimy następnym razem... 
Może jesienny spot pod W-wą? Agnieszka wie gdzie...

Może jesienny spot pod W-wą? Agnieszka wie gdzie...

- Agnieszka
- Uzalezniony
- Kontakt:
Ja również dziękuję wszystkim obecnym za miłe spotkanie 

Wiem, wiem
W razie czego mogę służyć za nawigację 

Fajnie, że mimo nie do końca odpowiadającej lokalizacji i czasu udało Wam się jednak przybyć.2mouse pisze:Nie mogliśmy być z Wami zbyt długo, ale nadrobimy następnym razem...
Byłoby fajnie2mouse pisze:Może jesienny spot pod W-wą? Agnieszka wie gdzie...

Wiem, wiem

- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Dziękuję przybyłym za wczorajszy spot. Fajnie było się w końcu spotkać. Haku pokazał, że jak się chce to można i później wpaść na spot.
Dzięki!
Przy okazji chciałem dodać, że bardzo miło było gościć naszego kolegę z Krakowa, Rafała. Dawno go nie widziałem i z wielką przyjemnością znów zamieniłem kilka słów na żywo. Niestety czas szybko minął i spotkanie dobiegło końca. Wprawdzie RafGentry nie przyjechał 205, ale tak na pamiątkę wstawiam zdjęcie zgromadzonych Peugeotów.
Rozwińcie propozycję.
Dzięki!

Przy okazji chciałem dodać, że bardzo miło było gościć naszego kolegę z Krakowa, Rafała. Dawno go nie widziałem i z wielką przyjemnością znów zamieniłem kilka słów na żywo. Niestety czas szybko minął i spotkanie dobiegło końca. Wprawdzie RafGentry nie przyjechał 205, ale tak na pamiątkę wstawiam zdjęcie zgromadzonych Peugeotów.
To niech nie tylko Agnieszka wie.2mouse pisze:Może jesienny spot pod W-wą? Agnieszka wie gdzie...

Rozwińcie propozycję.

Chwilę będzie trzeba poczekać, żeby się moi klienci określili co do terminów, no i warunki atmosferyczne muszą być sprzyjające... Cierpliwości...cejot pisze:Rozwińcie propozycję.

- cejot
- Forum Admin
Nie ładnie tak zaczynać temat, a potem nie mówić ani gdzie, ani kiedy.2mouse pisze:Chwilę będzie trzeba poczekać, żeby się moi klienci określili co do terminów, no i warunki atmosferyczne muszą być sprzyjające... Cierpliwości...cejot pisze:Rozwińcie propozycję.

- Agnieszka
- Uzalezniony
- Kontakt:
Cejotowi wyraźnie spodobało się SPOTowanie 
A zdjęcie z odwiedzin Rafa świetne - wszystkie samochody błyszczą się jakby dopiero z myjni wyjechały

A zdjęcie z odwiedzin Rafa świetne - wszystkie samochody błyszczą się jakby dopiero z myjni wyjechały

- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
To moja pierwsza taka wizyta w Warszawie połączona ze spotkaniem z ekipą 205. Niezmiernie miło mi było spotkać znów Agnieszkę i Janka, a także poznać Sebastiana - Fredatora.
Jak to dobrze widzieć, że duch w narodzie nie ginie, że dbacie o auta jak należy...
Garros Seby to jeden z najpiękniejszych takich egzemplarzy w klubie. Nowy dach sprawia, że auto wygląda o kilka lat młodziej... Oprócz tego jest bardzo zadbane - widać tu jeszcze rękę poprzedniego właściciela, który przed rozstaniem z RG dokupił mu nawet nowe halogenki Siem - szacun Żywik
Forever Agnieszki jak zwykle niesamowicie czysty i dopieszczony. Drobiazgi w bagażniku jeżdżą sobie w gustownej skrzyneczce, która leży nie na wykładzinie, a na polarowym kocu! Wspólnie z chłopakami zgodnie orzekliśmy, że widać na pierwszy rzut oka, że autem jeździ kobieta
No i wreszcie El Charro CeJota - pierwszy raz widziałem takie cudo. To niewiarygodne, że po tylu latach 205-tki wciąż potrafią mnie jeszcze zaskakiwać...
Auto kiedyś mocno przesadziło z solarium, stąd problemy z cerą, ale to nieistotne. Liczy się fakt, że ma naprawdę wartościowe wnętrze
I właściciela, który w pokoju rodem z Matrixa knuje iście mocarstwowe plany. Jeśli się ziszczą - zapewne kiedyś opanuje świat 205-tek 
Szkoda, że spotkaliśmy się na tak krótko, bo jak sami wiecie tematów do rozmowy nie brakowało.
Obiecuję, że przy następnej okazji również dam znać. A nuż uda się spotkać w jakimś większym gronie i posiedzieć trochę dłużej.
Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia!
Jak to dobrze widzieć, że duch w narodzie nie ginie, że dbacie o auta jak należy...
Garros Seby to jeden z najpiękniejszych takich egzemplarzy w klubie. Nowy dach sprawia, że auto wygląda o kilka lat młodziej... Oprócz tego jest bardzo zadbane - widać tu jeszcze rękę poprzedniego właściciela, który przed rozstaniem z RG dokupił mu nawet nowe halogenki Siem - szacun Żywik

Forever Agnieszki jak zwykle niesamowicie czysty i dopieszczony. Drobiazgi w bagażniku jeżdżą sobie w gustownej skrzyneczce, która leży nie na wykładzinie, a na polarowym kocu! Wspólnie z chłopakami zgodnie orzekliśmy, że widać na pierwszy rzut oka, że autem jeździ kobieta

No i wreszcie El Charro CeJota - pierwszy raz widziałem takie cudo. To niewiarygodne, że po tylu latach 205-tki wciąż potrafią mnie jeszcze zaskakiwać...
Auto kiedyś mocno przesadziło z solarium, stąd problemy z cerą, ale to nieistotne. Liczy się fakt, że ma naprawdę wartościowe wnętrze

Szkoda, że spotkaliśmy się na tak krótko, bo jak sami wiecie tematów do rozmowy nie brakowało.
Obiecuję, że przy następnej okazji również dam znać. A nuż uda się spotkać w jakimś większym gronie i posiedzieć trochę dłużej.

Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich

- cejot
- Forum Admin
Dwa lata temu, gdy kupowałem El Charro, też byłem bardzo zaskoczony. Choć finanse nie pozwalają teraz o niego zadbać tak porządnie, jakbym sobie tego życzył to mimo wszystko przynajmniej jego wnętrze trochę odmłodniało przy mnie.RafGentry pisze:No i wreszcie El Charro CeJota - pierwszy raz widziałem takie cudo. To niewiarygodne, że po tylu latach 205-tki wciąż potrafią mnie jeszcze zaskakiwać...
Auto kiedyś mocno przesadziło z solarium, stąd problemy z cerą, ale to nieistotne. Liczy się fakt, że ma naprawdę wartościowe wnętrzeI właściciela, który w pokoju rodem z Matrixa knuje iście mocarstwowe plany. Jeśli się ziszczą - zapewne kiedyś opanuje świat 205-tek

Zapraszamy serdecznie do Warszawy, następnym razem zabierz ze sobą innych.RafGentry pisze:Szkoda, że spotkaliśmy się na tak krótko, bo jak sami wiecie tematów do rozmowy nie brakowało.

Może kiedyś miałem kryzys (choć nie przypominam sobie), ale ja zawsze byłem chętny na spoty. Fakt, że nie zawsze daje radę, ale ogólnie jestem na TAK.Agnieszka pisze:Cejotowi wyraźnie spodobało się SPOTowanie

- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Czołem ekipa! Jutro znów jestem w Warszawie. Tym razem jednak na jeszcze krócej niż poprzednio. Mogę jednak wziąć ze sobą przypinki, jeśli ktoś będzie chętny, żeby je ode mnie odebrać 
Dostępny będę zapewne w godzinach późnowieczornych w okolicach stadionu Legii przy Łazienkowskiej. Pracę skończę ok 22. Może później.
Chętnym na odbiór gadżetów podam mój numer telefonu na PW. W razie czego numer do mnie mają CeJot i Fredator.

Dostępny będę zapewne w godzinach późnowieczornych w okolicach stadionu Legii przy Łazienkowskiej. Pracę skończę ok 22. Może później.
Chętnym na odbiór gadżetów podam mój numer telefonu na PW. W razie czego numer do mnie mają CeJot i Fredator.
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland

-
- Maniak
- Posiadany PUG: Citroen Xsara Picasso & Peugeot Tepee
- Numer Gadu-gadu: 10911568
- Kontakt:
RafGentry pisze:Garros Seby to jeden z najpiękniejszych takich egzemplarzy w klubie. Nowy dach sprawia, że auto wygląda o kilka lat młodziej... Oprócz tego jest bardzo zadbane - widać tu jeszcze rękę poprzedniego właściciela, który przed rozstaniem z RG dokupił mu nawet nowe halogenki Siem - szacun Żywik![]()

- cejot
- Forum Admin
Re: Re: WARSZAWA - SPOTY
Haha! Mieszkam tuż obok.RafGentry pisze:Czołem ekipa! Jutro znów jestem w Warszawie. Tym razem jednak na jeszcze krócej niż poprzednio. Mogę jednak wziąć ze sobą przypinki, jeśli ktoś będzie chętny, żeby je ode mnie odebrać

To godzina calkiem mloda, wiec bardzo chętnie się spotkam i odbiore przypinki.

- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Kontakt:
Się piszę. Jestem w kontakcie z Jankiem, więc do zobaczeniu jutro.
Aha, jeśli możesz wziąć te plakietki, to chętnie bym obejrzał, a może i coś wybrał dla siebie. Na pewno bym chciał 2 i 7.
Aha, jeśli możesz wziąć te plakietki, to chętnie bym obejrzał, a może i coś wybrał dla siebie. Na pewno bym chciał 2 i 7.
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
To może i ja podjadę swoją maszyną
co prawda jeszcze nie jest dokończona ale dawno nią nie jeździłem