chciałbym malacza w wersji Prestige
Nabyłem drogą kupna samochód osobowy
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
malacz
Drift kaszlem jest do bani, poza tym za krótkie jest to pudełko i ma za lekki przód, dlatego w zimie strach jeździć
z klimatyzacją, skórą, w drewnie, lakier metalic, buda po jakimś liftingu, alloy rimms, xenony, napęd na 4 koła i silnik z puga 1.4
to by było!
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
- minta
- Maniak
- Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
- Numer Gadu-gadu: 691088
Iveras może jeszcze autopilota ??
ja moje kaszlaczki wspominam baaardzo dobrze - sztuk dwie
pierwszy 4 dni starszy ode mnie (a jak niektórzy wiedzą stara poopa jestem
)
a drugi... wersja eksportowa
- wentylatory
- zapalniczka
- materiałowe siedzenia
- skladana tylna kanapa (nie wiem po co) ale przynajmniej mój pies nie brudził siedzeń
- pasy z tyłu
- i inna głowica max prędkość 130 km/h to było raz... nigdy więcej już tyle nie pojechał
- uchylne tylne szyby
I CO
:?: ZAZDROŚCICIE
:?:

ja moje kaszlaczki wspominam baaardzo dobrze - sztuk dwie
pierwszy 4 dni starszy ode mnie (a jak niektórzy wiedzą stara poopa jestem
a drugi... wersja eksportowa
- wentylatory
- zapalniczka
- materiałowe siedzenia
- skladana tylna kanapa (nie wiem po co) ale przynajmniej mój pies nie brudził siedzeń
- pasy z tyłu
- i inna głowica max prędkość 130 km/h to było raz... nigdy więcej już tyle nie pojechał
- uchylne tylne szyby
I CO
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
- smug
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
Ojciec mial kiedys poldasa i jak pojechalem w zimie na maly rajdzik wpadlem w zaspe.Wracalem od mojego slonca
i zachcialo mi sie swirowania:P.Godz.1 w nocy a ja zawieszony na calym podwoziu bo nie bylo widac drogi i troszke sobie zle na wyczucie pojechalem:P .Meczylem sie z nim do godz.3.Dobrze ze nadjechaly posilki bo w innym wypadku bylbym zmuszony z buta do domu sadzic i na wiosne dopiero cos kombinowac:P.......a maluch normalnie mazenie,...z 1.wyjatkiem: jechalem sobie,nagle dmuchlo,a ja w rowie na boku.Bez ciagnika c-330 sie nie obeszlo
Zobaczymy jak sie spisze 205 pierwszej zimy ze mna
Zobaczymy jak sie spisze 205 pierwszej zimy ze mna
mój też ma 17 latminta1 pisze:ja moje kaszlaczki wspominam baaardzo dobrze - sztuk dwie
pierwszy 4 dni starszy ode mnie
ostatnio przeglądam forum malucharzy - to jest głowica bambinominta1 pisze:- i inna głowica max prędkość 130 km/h to było raz... nigdy więcej już tyle nie pojechał
Mój na razie ze mną 115 jechał, ale z tym luzem na kierownicy strach już powyżej 80
trochę takminta1 pisze:I CO:?: ZAZDROŚCICIE
:?:
![]()
![]()
![]()
ox - tak sobie pozwolę odkopać, bo znów naprawiłem moją maszynkę. To już w sumie 3. awaria, wszystkie równie poważne 
- coś zaczęło klupać z przodu po lewej, nie szkodzi - z każdej innej strony też klupie, więc to zlałem. Robiło się coraz gorzej, jak (ambitnie
) postanowiłem po raz kolejny śmignąć malczikiem do roboty zaczęło mnie strasznie przesuwać na dziurach, wysadziłem ryjek za okno patrzę, a koło zostawia ślad sinusoidalny. Dojechałem pod firmę, patrzę - śruby w kole są 3 (wcześniej na pewno miałem 4), dokręciłem je i sprawa naprawiona 
- przestał reagować na próby kręcenia rozrusznikiem. Centralnie - nic, nawet kontrolki nie przygasały, wlazłem do kanału, obczaiłem rozrusznik - spadł jakiś taki śmieszny konektorek, założyłem go spokojnie - usterka nr 2 - usunięta
- ostatnio zaczął mi gasnąć od czasu do czasu, w skrajnie chamskich sytuacjach - jadę sobie kozak lewym pasem, na budziku trzycyfrowa
i nagle prych prych prych - maler zwalnia. Se myślę - ki czort, ale wymyśliłem (samodzielnie!!!!), że pewnie paliwka czemuś nie dostaje. Na forum-maluchorum przeczytałem jak zdjąć bak (3 śruby
), pomknąłem do garażu pełen entuzjazmu, otwieram tylną klapę (znaczy maskę
), oczom mym ukazał się następujący widok: (tak wyglądał mój przewód paliwowy, bezpośrednio przed filtrem) Wziąłem nożyczki, ciachnąłem dziada i lata jak dziki (znaczy up to 110
)
- coś zaczęło klupać z przodu po lewej, nie szkodzi - z każdej innej strony też klupie, więc to zlałem. Robiło się coraz gorzej, jak (ambitnie
- przestał reagować na próby kręcenia rozrusznikiem. Centralnie - nic, nawet kontrolki nie przygasały, wlazłem do kanału, obczaiłem rozrusznik - spadł jakiś taki śmieszny konektorek, założyłem go spokojnie - usterka nr 2 - usunięta
- ostatnio zaczął mi gasnąć od czasu do czasu, w skrajnie chamskich sytuacjach - jadę sobie kozak lewym pasem, na budziku trzycyfrowa
- Załączniki
-
- smlDSCF3865.jpg (35 KiB) Przejrzano 4115 razy
-
- smlDSCF3867.jpg (36.48 KiB) Przejrzano 4115 razy
Ostatnio zmieniony 02 sty wt, 2007 2:19 pm przez mi, łącznie zmieniany 1 raz.
- minta
- Maniak
- Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
co to jest to pogniecione białawe ??
chociaż ja bym się bała tego dotykać

chociaż ja bym się bała tego dotykać
- minta
- Maniak
tak jak w tym dowcipie o krowie która "muł zasysała"