W piątek to ja muszę wcześnie się położyć spać, żeby w sobote rano wstać i śmignąć do Lublina
A jak będziecie gdzieś w czwartek, to może uda mi się podjechać.
A tak przy okazji, to ma ktoś jakiś sposób na zapieczone śruby w tarczy? Nie mogę jednej odkręcić. Ani śrubokręt (który się zresztą złamał) ani młotek nie pomogły...
toya pisze:W piątek to ja muszę wcześnie się położyć spać, żeby w sobote rano wstać i śmignąć do Lublina
A jak będziecie gdzieś w czwartek, to może uda mi się podjechać.
A tak przy okazji, to ma ktoś jakiś sposób na zapieczone śruby w tarczy? Nie mogę jednej odkręcić. Ani śrubokręt (który się zresztą złamał) ani młotek nie pomogły...
nie ma jak dobry klucz krzyżak - ja powyginałem swój oryginalny
Tylko że u mnie w tarczy (lewe koło) jedna śruba była krzyżakowa, a druga płaska (taka z tylko jedną kreską). Nie wiem jak jest w drugim kole, bo nie sprawdzałam.
Ja bardzo chętnie
Czytałam, że ktoś używał jakiejś nagrzewarki, żeby taką zapieczoną śrubę odkręcić. Ja niestety czegoś takiego nie posiadam. Myślałam już, żeby podgrzać to na przykład suszarką Ale może wy wymyślicie coś lepszego.
Na zlocie w katowicach odkręcaliśmy moje tarcze przecinakiem i młotkiem - pomogło. Oczywiście śrubka się nie nadawała już do ponownego użycia ale to chyba mała strata:) Jeśli chodzi o zlot to ja przyjadę jak mnie ktoś podwiezie:)
Jakas dziewczyna musi zaproponawac spot!
Wtedy bez opamietania, caly Krakow...ba...caly powiat i okolice znajduje czas....no nie wytrzymiem.....nawet...kto widzial ten wie..
Tez moze wpadne oczywiscie nie bezinteresownie i nie sam
Ostatnio zmieniony 17 maja czw, 2007 12:04 am przez smug, łącznie zmieniany 1 raz.
pogoda na jutro w pliku poniżej. MIejscówkę już niektórzy maja opanowaną. Zakopianka parking przed "Solvay" a jakby padało to można na kturyms piętrze parkingu piętrowego w galerii kazimież lub pod tesco przy kapelance.