esti pisze:Witam wszystkich tu zebranych... (bez wyjątków)
A więc (wiem,że zdania się nie zaczyna od "a więc",ale ja jestem kobietką i mam swe specjalne prawa )
piszę z zapytaniem, kto prócz Antekldz mieszka w mieścinie zwanej Łodzią, lub na jej bliziutkich obrzeżach??
Jestem baaaardzo podekscytowana możliwością zobaczenia z bliska innych 205tek, prócz mojej i Antka...
Przyznajcie się, kto jest z Łodzi, a obiecuję gratisowe podniecanie się innymi pugami oraz organizowanie spontanicznych spotów
Do regulaminu sie stosowac, czerwonego koloru nie uzywac i temat watku do tresci dopasowac
B.
To, że mają profil na stronce, to ja wiem. Nawet poprzedni właściciel mojego Gentry sobie tu foty wrzucił, ale nie o taką obecność w klubie mi chodzi...
W końcu dokopałem się to tego tematu...
Jestem BARDZO za tym byśmy zorganizowali zlocik w Sosence..
Z Adamem zorganizujemy imprezkę jak się patrzy...
ALe myślę że to po Borkach, bo przed będzie ciężko..
A co do tego Gentry, to kiedyś go oglądałem, wiele pracy wymagał...
jednak mimo wszystko ładny..ale właściciele coś ucichli..
Antek napewno dasz radę dotrzeć, bo taka imprezka będzie trwać min. 2 dni, a może nawet uda się zrobić od piątku do niedzieli
I tak jak Orfi mówi najlepiej po Borkach, bo teraz to jesteśmy zarobieni.
Witam ja jestem z Łodzi. Chętnie się z wami spotkam powiedzcie tylko kiedy. W prawdzie mój SR nie jest w super stanie ale chętnie obejrzę inne piękne maszyny Chciałbym się z kimś przejechać jakimś GTI bo planuje sobie kiedyś takiego kupić Czekam na informacje o najbliższym spocie