Zloty w Katowicach!

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Rychu »

Co do prezesa to dzięki wielkie Sebol, ale tak naprawdę to nie wiem po co taki ktoś jest potrzebny :) Ja tylko wysyłam ludziom zawiadomienia o spotach a reszta jest kwestią dogadania się :lol: Myślę że mianowanie kogoś "prezesem" jest niepotrzebne, stwórzmy taką paczkę, w której nie trzeba szefa i wszyscy będą równi :lol:
Co do miejsca spotkania to zapraszam na http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?t=1871
Jak mówiłem każdy ma prawo decydować, więc liczę na wiele głosów, bo to przecież w Waszym interesie!!!

Pozdro dla wszystkich!!!
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Ramzes

Post autor: Ramzes »

Z tego co się orinetuje to gdyby wszyscy ze Śląska mieli czas i sprawne Pugi to byłoby nas na zlocie plus-minus 10 aut. A to już jest nieźle :)
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

Gdzie następny zlot? Bo rozumiem że odbędzie się 28 listopada w niedzielę o 12?
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

Następny zlot będzie albo wlasnie 28 listopada lub 5 grudnia... Musimy sie razem zastanowic, tak żeby nas na zlocie było jak najwięcej :) ps. Właśnie dobił mój 69 post :) Wiecie co to oznacza? :) :twisted: ps2. Może zrobimy jakąs ankiete które termin lepiej pasuje??
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
zbr

Post autor: zbr »

chlopaki po co sie qlucic!! zloty byly i beda:) to sie tylko liczy:) sebol dobrze mowi o jakiejs selekcji:) ja osobiscie nie bywam tu czesto ale mam nadzieje ze mojego niebieskiego automata przciagniecie na swoja strone idacie szanse przyjezdzac na zloty:) moze bysmy sie spotkali gdzies w jakims miejscu mniej publicznym?? jakis plac gril i te sprawy?? w zimie chyba tez sie rozpali co nie??:D
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

dobrze prawi! za tydzień 19 grudnia jedziemy do Zabrza (albo Gliwic), pytanie brzmi kaj i o kierej się spotykamy Trza by to siakoś zorganizować. Proponuje górny parking Auchan na 1000-leciu o 11. Pasi?

błagam nauczcie się edytować posty 8) :lol:
wtedy nikt nie będzie wiedział że cokolwiek dopisałem :(
Ostatnio zmieniony 13 gru pn, 2004 9:51 am przez iveras, łącznie zmieniany 1 raz.
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

Post autor: oli205 »

moze by tak zlocik koło Zawiercia? sa chetni?
Ramzes

Oli205 juz ustalalismy gdzie jedziemy a pozatym duzo nas jest w okolicach Katowic :) Chętnie zapraszamy do nas :twisted:

Sądze że może spotkamy sie troszke wczesniej, naprzyklad 10:45 żeby zawsze te 15 minut poczekac na ''spóźnialskich'' a co do miejsca to dla mnie w sumie obojętnie choć najlatwiej mam dojazd do geanta :)
Humve
Junior
Kontakt:

Post autor: Humve »

Ludzie ustalcie gdzie bo już za parę dni zlot a dokładnie za 5 dni bo dziś jest 14 a zlot 19 to jakie miejsce może zabrze centrum handlowe M1 a potem gdzieś pojedziemy albo drugie miejsce Gliwice-stadion a spotkali by my się koło Auchana w katowicach na trasie DTŚ(Drogowa Trasa Średicowa) i pojedziemy bo nie każdy wie w które my sobie ustalimy miejsc a napewno ktoś będzie wiedział gdzie to jest, to jak chłopaki GDZIE BĘDZIE ZLOT
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

No więc tak...zbr zaprasza nas do Zabrza na stadion Górnika, a potem jakaś knajpka! to pierwsza propozycja!
Druga: Mysłowice....niech Ramzes się wypowie dokładnie co proponuje!
Trzecia: Humve co to za stadion w Gliwicach?? Napisz coś więcej o swojej propozycji!

Czekam na dalsze Wasze propozycje i wypowiedzi!!!! Tylko szybko bo termin nagli!
Mnie to jest obojętne...przyjadę wszędzie :D
Peugeot 205 1.4GT LPG
sebol

Post autor: sebol »

Niestety nie będzie mnie tym razem na zlocie :( .....już mi szkoda. Pozdrawiam wszystkich :wink:
Ramzes

A więc apropo Mysłowic
Pójde dokladnie się wypytać jak sie tym ludziska zainteresujecie. Mianowicie z tego co ja pamiętam
1)Jest dużyyyyyy parking koło tego Hotel razem z kręgielnią z salą do gry w kosza itp jakieś bodajze piłkarzyki itd Można sie tam rozbic . Jesli bylibyście chętni to moge jechać sie zapytać o ceny i czy dalej to tam istnieje:) streszczając : jest to fajne miejsce na uboczu, tylko zdaje sobie sprawe ze jest zimno i trzeba by isc do tego hoteliku gdzie jest bar a tam nie wiem jakie ceny
2)Jest fajna knajpka z parkingiem na uboczu blisko do autostrady w kierungu Geanta - dojazd banalny, gdzie można sobie siąśc w środku i pogadać (ceny umiarkowane a knajpa ładna) nazywa sie PUB WALTER :)

Jesli sie zainteresujecie którąś z propozycji to prosze o napisanie tego a ja wtedy sprawdze co i jak :)

Sebol - rozumiem ze sie nie wyrobisz takze widzimy Cię za miesiąc :) ps. a ja sie z tobą wczesniej widze o ile zalezy Ci na naklejce :)

proszę jeszcze żeby każdy napisał czy przyjedzie na zlot - bedziemy wiedziec na kogo czekac a na kogo nie :)

kurna nauczyć mi się edytować posty!!!
Awatar użytkownika
Dżon Dobra Nadzieja
Uzalezniony

Post autor: Dżon Dobra Nadzieja »

A kiedy planujecie kolejne spotkanie? Bo teraz sie napewno nie wyrobie, a chiałbym także zawitać... I jeśli by się udało to wyciągnąłbym jeszcze 2 następne peżociki...
Obrazek  Obrazek

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem 8)7
Ramzes

Widzimy sie w tą niedziele to jest 19 grudnia - przyjedz :)
Zablokowany