Ale niema co porównywać samochodu do motoru zupełnie 2 inne bajki,ETZka co ma 21KM ma 7.8s tyle samo co 205 1.9 według katalogów
Widocznie nie trafiles jeszcze na porzadny motocykl i kierowce z jajami;) Podejrzewam ze ujezdzasz TT?Lord Devil pisze:Nie zdarzylo mi sie jeszcze aby mnie motor rozwalil jak lece audi, ale nic w tym dziwnego.
Nic w tym dziwnego - nie TT tylko RS6 ponad 500 konnecyborg pisze:Widocznie nie trafiles jeszcze na porzadny motocykl i kierowce z jajami;) Podejrzewam ze ujezdzasz TT?Lord Devil pisze:Nie zdarzylo mi sie jeszcze aby mnie motor rozwalil jak lece audi, ale nic w tym dziwnego.
wypraszam sobieMarin205 pisze:w większości motocykliści to pipy i boją się przycisnąć, mało który potrafi jeździć na swoim cacku
Bo dzisiaj prawdziwi Motocyklisci to mala grupa wsrod wszystkich uzytkownikow jednosladow, najwiecej jest obecnie dwu-trzysezonowcow ktorzy kupili moto bo jest modne i tyle, a z Motocyklistami maja tyle wspolnego co ja z o. Rydzykiem..Marin205 pisze:w większości motocykliści to pipy i boją się przycisnąć, mało który potrafi jeździć na swoim cacku
Sebek - nie miałem na myśli takich wytrawnych motocyklistów jak TySebek pisze:wypraszam sobieMarin205 pisze:w większości motocykliści to pipy i boją się przycisnąć, mało który potrafi jeździć na swoim cacku![]()
większość których znam ze mną włącznie się nie cacka. A spotkanie z chcącym się ścigać kilkunastoletnim gti wywołuje uśmiech na twarzy
truecyborg pisze:Bo dzisiaj prawdziwi Motocyklisci to mala grupa wsrod wszystkich uzytkownikow jednosladow, najwiecej jest obecnie dwu-trzysezonowcow ktorzy kupili moto bo jest modne i tyle, a z Motocyklistami maja tyle wspolnego co ja z o. Rydzykiem..Marin205 pisze:w większości motocykliści to pipy i boją się przycisnąć, mało który potrafi jeździć na swoim cacku
Gruszka pisze:Ja posiadam skuterka ktory swego czasu miał ok 21KM i do 80-100 niejeden kierowca samochodu się dziwił..
No bo przecież co może skuter