Ja się chyba gorzej czuje on lwiątka- cały dzionek w monster garage wiec jest wyleczony praktycznie - maska, błotnik, reflektor z kierunkiem - fart ze zderzak nie dostał ale nosnik błotnika ostro się cofnoł :-/ opowiem Wam na zlociku jak coś . Mówisz Deejay ze Twój tez poległ- ja przy okazji mam u mechanika tez cos do roboty- uszczeleczki- pierdułki- woda z chłodnicy coś za wiele ucieka :-/ gdzies lecz nie wiem gdzie jest zwarcie i czasem marudzi zeby odpalić itd itd
Chyba nadeszła pora na następny zlocik no nie
Daty nie narzucam, myślę że ustalimy ją wspólnie (tak aby pasowała prawie wszystkim, bo to aby pasowała wszystkim jest raczej nie osiągalne a fajnie by było aby było więcej osób niż ostatnio ).
Co do miejsca, to tradycyjnie - parking koło opery w Sopocie, hoć można by zmienić np. na Skwer Kościuszki w Gdyni lub jakieś ciekawe miejsce w Gdańsku (ja niestety nie znam ). Myśle że do końca miesiąca coś ustalimy.
Tak więc jak sie okazuje ten termin będzie pasował :
No, jeśli będzie tyle osób, ile zagłosowało na ten dzień, to znowu szykuje się kameralne spotkanko...
Mój tym razem na pewno dotrze.
Do zobaczenia na Skwerze!
kiedyś: 205 1.9GTI
teraz: rajdówka na bazie Fiesty 2.0
yin_yang pisze:Weekend 26-27 lutego albo 12-13 marca bede na 100 %... kurde, bede musial samochod umyc Aha... i najbardziej pasuje mi Skwer Kosciuszki, bo jestem leniwy-z-natury.
zagłosowało całe 7 osób, proponuje zebrac w kupe nasze maile i komorki, bedzie łatwiej sie informowac, powiedzmy ze na PW do deejay'a Bądz naszym przewodnikiem