WROCŁAW - poprawiny :-) 11-12-2005

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
fly2b3
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: fly2b3 »

MIŁO mi powitać Wszystkich chętnych na zlot 11.12 o 18 pod Andersa - w ten ZIMOWY iŚNIEŻNY dzień !! :lol: 8) :twisted:

miło mi tez oświadczyć że na niedzielę będę miał NOWĄ półośkę, a i ręczny mam jak żyletka (jak jes śnieg/lód :D )

więc ZAPRASZAM WSZYSTKICH na zlot - a i sylwku się na zlocie pogada - Pagi bierz grilla - bergamutka przeładuj węgiel do 106 - a reszta kiełbachy - acha... i niech ktoś weźmie ogień :D ....

pug205.........będzie się działo....... :twisted:
Diesel power
Obrazek
kama

Post autor: kama »

Witam Was Kochani! Serdecznie dziękuję za pamięć!!! :D Moja propozyjcja jest taka by najpierw spotkać się na Andersa np ok 19 a póżniej na parking osobowicki, piwko, ognisko, itp. HI Hi Hi!!! Zrobimy sobie małą imprezkę? Co Wy na to? Trzeba się odstresować po całym tygodniu monotonii i przed kolejnym nudnym poniedziałkiem!!!!! Ale decyzja jak najbardziej należy do WAS!!!!
Ps. Będę na 99% :)
Buziaki!!!! Miłego zimowego dzionka!!!!
Pit123

Post autor: Pit123 »

Miejmy nadzieje ze ta śnieżna pogoda utrzyma sie do niedzieli :D Będzie można się poślizgać :mrgreen: 8)7 Sądze jednak ze godzina 18 bedzie najlepsza. Hmmnn co do piwka fajna sprawa ale kto nasze pugi potem do domku odprowadzi :( JJ co do tegorocznych zlotow to 11 coś ustalimy...miejmy nadzieje że to nie będzie ostatni zlot w tym roku :P Napewno przyjade. Dzięki za wpisanie na liste.
Gość

Post autor: Gość »

Sniegu to juz ni ma :(

Grila moge wziasc, to sie jeszcze ustali, tylko pod Andersa to go chyba nie zrobimy ? :)
Tak jak pisze kama, przeniesiemy sie na osobowice...

Fajnie fajnie, szukuje sie znow udany zlocik :) Fajnie ze poznam nowe twarze, bo ostatnio nie mialem przyjemnosci :)
Awatar użytkownika
bergamutka
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: bergamutka »

Pit123 Ty lepeiej nie pisz w pracy postów .. bo mi się później w oczach mnożą ;)
Kama .. Ciekawe czy nam dadzą dojść do grilla żeby się ogrzać :D
Fly.. no to teraz nam pokarzesz jak się jeździ :D
Reszta.. szykujcie się ;) :twisted:
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
Numer Gadu-gadu: 35314
Kontakt:

Post autor: Pagi »

Ja tez pisze w pracy i mi sie nie zalogowało :)

Poloske tez mam nową, reczny sprawny... juz dzis nawet zboczylem z drogi jadac do pracy zeby sie choc odrobinke poslizgac :)
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
kama

Asiu to my nie damy tym Cudownym Mężczyzną dojść do grilla... Hihihi :lol:
Ja miałam na myśli imprezkę na osobowicach. Na andersa taki punkt spotkania, pokazania się i tyle.
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Kontakt:

Ok, ja popieram. Tak wiec spotykamy sie o 18tej w niedizele 11tego pod Andersa, czekamy powiedzmy z pol godzinki na spoxnialskich i jedziemy na osobowice.

A bergamutke zeby nie zmarzła posadzimy na grilu :lol:

Tylko wezcie jakies modly indianskie i rytualy poczyncie zeby byl snieg na sobote :)

Kama, a ktory tamtaki cudowny? Mnie przecież nie było ostatnio... hyhyhy :lol::lol:
Awatar użytkownika
PIT_R
Uzalezniony
Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
Numer Gadu-gadu: 3914690
Login tlen: infernal_lord_hellboy
Kontakt:

Post autor: PIT_R »

Wiec ja sie wstepnie usprawiedliwiam ze sie spoznie, ale jak juz dotre do wrocka to lapie za telefon i dzwonie gdzie jestescie i przybywam :D
Obrazek
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url]
Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]
kama

Moja proozycja jest następująca...aby poczekać conajmniej do 19 na Andersa, żeby wszyscy mieli okazję dojechać...Ale to już jak wolicie?
Pagi...zaczynam się modlić o śnieg dla Ciebie,ale na jaką sobotę?... Widzisz jeszcze Cię nie poznałam osobiście a już o Tobie śnię... Hi hi hi :P
Buziaki!!!
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Kontakt:

Łoooj sobota czy niedziela... wazne ze weekend i do pracy nie trzeba isc. oczywiscie mowilem o niedizeli :)

Mysle ze to do ktorej czekamy nie jest do ustalania na tym etapie... Wyjdzie w praniu.

Wiec moze teraz sa to przynajmniej mile sny... po niedzieli zmienią się w koszmary :)

Pozdrawiam!
groblik
Nowicjusz
Posiadany PUG: 205 CTI
Kontakt:

Post autor: groblik »

hehhehe już mnie urobil łobuzy , będe na 99% grila mam wegiel mam gietej się kupi hehhe browar tez biore a co jak się za bardzo porobie to młoda po mnie przyjedzie hahhaah zyczyc sobie tylko sniegu pozdro pugomaniacy :W 8)7
groblik
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Kontakt:

No i dobra, czym nas wiecej tym lepiej :)

Ile do tej pory bylo nas najwiecej na zlocie? Pobijamy rekord ?
kama

No no no!!! Widzę że szykuje się niezła imprezka :D A jak się porobicie to zamówimy busa i Was wszystkich odwiezie hi hi hi!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
PIT_R
Uzalezniony
Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
Numer Gadu-gadu: 3914690
Login tlen: infernal_lord_hellboy
Kontakt:

Post autor: PIT_R »

Z przykroscia musze zawiadomic ze kolego 205XS nie przybedzie, znowu mu cos wypadlo i go nie bedzie :evil: :evil: Mam nadzieje ze sie kiedys w koncu zjawi na ktoryms zlocie bo chcialbym zobaczyc jak jezdzi 1.4 :D
Obrazek
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url]
Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]
Zablokowany