Małe pytanko

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Damian1p »

jesli koles ktory sprzeda ci szybki da ci rowniez zaswiadczenie ktore dostal od firmy ktory dymila to nie masz problemu ani na diagnostyce ani na drodze, powiem ci ze ostatnio jezdzilem miesiac bawarka ktora miala z tylu smole a z przodu leeko przyciemnione szybki od wewnatrz byla roznica ale z zewnatrz prawie zadnej, duuuzo razy policje mijalem i nic, z daleka widzieli ze szyby smola....

Dżon Dobra Nadzieja
wiem o co lysy sie pytal, ale toi wy zaczeliscie dyskusje jakie sa prawa i zakazy to zawsze w tym temacie jest kontrowersjyjne, niby ktos cos wie ale nie do konca a ja baaardzo rozgladalem sie w tym temacie wiec jako ze to forum to postanowilem sie podzielic wiedza na ten temat....
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
Awatar użytkownika
Dżon Dobra Nadzieja
Uzalezniony

Post autor: Dżon Dobra Nadzieja »

wiesz... miałem różne akcje dotyczące przyciemnionych szyb i z policją i z diagnostą...

myśle że nie ma jakiegoś jednego prawa dot. tego tematu... każdy posługuje się inną prawdą :) :mrgreen: 8)7
Obrazek  Obrazek

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem 8)7
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

ja mysle ze jak ktos decyduje sie przyciemnic szybki to dobra metoda bedzie wozenie zawsze przy sobie okolo 50zl... i tyle, bez sensu sie klucic z policjantem poniewaz zaraz wynajdzie cos o czym zielonego pojecia nie masz takie sa realia, a co do diagnosty hmmm proponuje poszukac po znajomych, ja jezdze do znajomego diagnosty i tylko mowi mi co mam zrobic jak sa jakies problemy...
Awatar użytkownika
lysy103
Junior
Kontakt:

Post autor: lysy103 »

He he ale zamieszanie, az sam sie pogubiłem :D To jeszcze raz . Szybki które chciałem kupić napewno nie mają zaświadczenia i są już dymione. Co do diagnosty to nie jest taki najmniejszy problem bo znajomy właśnie też ma i naprawde miał bardzo duże problemy z rejestracą aż dotarł do jakiegoś znajomego, znajomego, znajomego, znajomego jego znajomego i jakoś się udało.
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

lysy jak nie bedziesz mial tego zaswiadczenia to bez sensu, jedynie to ze folia ci sie nie porysuje tak jak to w oklejanych wiec Twoja decyzja
Awatar użytkownika
lysy103
Junior
Kontakt:

Post autor: lysy103 »

No właśnie już dałem sobie spokój. ale troche szkoda
ODPOWIEDZ