Para pisze:Wlasnym oczom niewierze, czy to Rafala Gentry tam stoi i tyle osob przy nim pracuje ?

Dokładnie Para, ten dzień nadszedł!
Monster Garage by KRK team z Gentry w roli głównej! Zupełnie niespodziewanie Pug znalazł się w niebie, picowało go na raz z pięć osób... Właściwie, to ja nie miałem co robić, więc w końcu znudzony poszedłem na spacer połączony z dostawą napojów
Co prawda zakupione klocki i tarcze poszły do Lubego GTI, ale parę rzeczy udało się zrobić.
Mianowicie:
Wymieniona została linka gazu, co miałem zrobić jeszcze latem 2009 po powrocie z Bieszczad
Pozbyliśmy się starych szpecących i zardzewiałych śrub od klamki szyberdachu - na ich miejsce zawitały oryginalne, wprawdzie nie od kompletu, ale nie ma co narzekać. Po 3 latach od zakupu auta, wreszcie mam wymarzone ŚRUBKI, o które nie potargam gąbki przy myciu auta...
Wymieniliśmy wycieraczki przednie
Po całej akcji auto zostało umyte, a Robson pianką do czyszczenia sprzętów biurowych wyprał mi całą podsufitkę łącznie z podświetlanymi daszkami
Podziękowania dla:
Robsona: za gościnę, wsparcie teoretyczno-praktyczno-techniczne, zimne napoje, środki czystości (umycie mi auta i wypranie podsufitki)
Gada: za wymianę linki gazu, test drive i cały włożony w grzebanie przy Gentry trud. Aha: z góry dzięki za wymianę linki ręcznego - to już będzie trzecia, jaką wymieniasz w moim aucie
Druana: za obróbkę przeklętych śrubek od szyberdachu dremelem z precyzją, jakiej nie powstydziłby się chirurg, za paćkanie się silikonem i cierpliwość przy montowaniu upartego ustrojstwa. Za wymianę wycieraczek i dokręcenie gumy od przepływki
Manwe: za całe pudło części z mocowaniami od reflektora i pomoc w ustawieniu wypadającej lampy
Lubomira: Za próbne woskowanie lakieru w moim aucie, za przygarnięcie niepotrzebnych na razie tarcz i klocków, za paluszki beskidzkie z sezamem
Babelo: pomimo nieobecności - za przesłanie jakiś czas temu zupełnie nieodpłatnie w.w. śrubek od szyberka

Tok Smoka: za przybycie (żałuj że nie wziąłeś gałki z 309 - porwał ją sęp i zaniósł do swojego srebrnego gniazda bez dachu

)