Zlot w Krakowie
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Zlot w Krakowie
ogólnie to ciekawie wygląda na tych felgach
robson to przecież nasza sąsiadka 
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Jarmarek pisze:Fox, o jakim cięciu i spawaniu mówisz?![]()
Jeśli masz GTI na części kompletne to robota może sprowadzić do działania na zasadzie plug&play (w dużym uproszczeniu oczywiście)
AHA... żeby nie było... w przypadku VTS z tego co pamiętam właśnie TRZEBA spadać - chodzi o łapę silnika - ale trzeba to potwierdzić - najlepiej u Żywika
Nie wiem czemu ale wydawalo mi sie ze XU i TU maja rozne miejsca mocowania silnika - stad ten tekst o spawaniu:) Tak na prawde to domyslam sie ze w kazdym wypadku trzeba troche pospawac - tak jak u mnie przy wymianie na mi16 wydech byl pod zlym katem i Grzesiek mi go troche "wyregulowal":) Po Eurotripie i zobaczeniu jak chodzi samochod Zywika moge z cala pewnoscia powiedziec ze jest to lepszy wybor na ewentualny swap niz XU5. Tak jak piszecie - nawet XU9 mogloby miec z nim problemy.
Teraz dobra wiadomosc. Klapa z allegro juz jest u blacharza, podloga w bagazniku wyklepana, zderzak z dokladka przyjdzie w paczce od Banity i wszystko byloby cacy gdyby nie to ze blacharz jednak sugeruje wymiane pasa tylniego na nowy. Musze wiec znow zaczac poszukiwania jakiegos auta do pociecia na zyletki z ktorego moglbym cos takiego sobie wyciac. Tak czy siak jeszcze 2-3tyg pewnie bez auta mnie czekaja:(
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Dzwon do tego kolesia co robson kupował od niego drzwi!! Kolesc chyba napalony jest na ciecie tego auta wiec takie wycinanie pasa tylniego napewno sprawilo by mu sporo radosci 
- druan
- Maniak
gad masz może taka gume jak na foto zbędną niepopękaną po montażu stożka??? 
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Piotrek jak będziesz rozbierał GT ,to pisze się na kompletny silnik z wiązką !!!!!!!!!!!!!!!
ten uśmieszek to do mnie !!
a kupiłeś drzwi od tego gościa i czy odkręciłeś coś dla mnie !!!!!! 
- druan
- Maniak
ja też bym się pisał na wiele rzeczy jak coś 
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Ja też, dokładkę tył i poszerzenia;)
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Puki co jeszcze nic nie wiadomo! W oddali jaśnieje i blyszczy sie zdrowa buda z winnera:) Wiec narazie ze drzwiami przystopowałem bo nie mam zielonego pojecia co bede jeszcze robil. Narazie na gwałt szukam jakiejkolwiek pracy.
Gume mam ale niestety tez popękaną:/
Gume mam ale niestety tez popękaną:/
-
pszemeq
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Panowie autko odebrane od lakiernika i co najwazniesze chce śmigać i nawet nawet wygląda
A ten cj co zapodał Robson to prawdopodobnie ten którego widze prawie codziennie pod polibudą, nigdy nie mam czasu podejść i obczaić ale jak będzie czas to obacze czy to ten, zlokalizuje właściciela/ke i zwerbuje.
A ten cj co zapodał Robson to prawdopodobnie ten którego widze prawie codziennie pod polibudą, nigdy nie mam czasu podejść i obczaić ale jak będzie czas to obacze czy to ten, zlokalizuje właściciela/ke i zwerbuje.
pszemeq zapodaj fotki po malowaniu,a CJ śmiga młodziutka blądynka tego CJ miałem kupić lecz nie ładnie przerobiony (anglik) 
-
pszemeq
- Uzalezniony
Musze brata namówić na sesje bo ja niemam ręki do aparatu zupełnie, ewentualnie możnaby na żywo pooglądać 
- druan
- Maniak
POWIEM że Ja z chęcią bym oglądnął Twojego garosa na żywo:)pszemeq pisze:Musze brata namówić na sesje bo ja niemam ręki do aparatu zupełnie, ewentualnie możnaby na żywo pooglądać
Łukasz jak widziałem przed malowaniem było super ,teraz pewnie malinka,a jaki środek super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
-
pszemeq
- Uzalezniony
Może nie malinka ale jest całkiem fajnie jeszcze trzeba podociągać pare spraw bo niektóre plastki odstają tu i ówdzie po montazu ale sie zrobi
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
A co z garrosowymi naklejkami po bokach auta? Masz je, czy trzeba będzie z papieru kolorowego wycinać?
Gratuluję pomalowania budy.
Ja się do tego zbieram, ale nie wiem kiedy się doczekam...
Gratuluję pomalowania budy.
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/

Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/