Ojejej, coś Ty taki wrażliwy się zrobił? Zbastuj odrobinę, bo aż ortografy sadzisz, tak Ci się ręce trzęsą. Wypowiedziałem własne zdanie, bo forum służy wymianie zdań między innymi. A co do tematu Robsona, uważam za bezsensowne usuwanie zdjęć. Niech wstawia jakie chce, byleby ich potem nie kasował, bo się bajzel robi. Przejrzyj parę stron wstecz, to zrozumiesz o co mi chodzi.krzyska pisze:Moze byś się Panie Moderatorze nie wpiepszał z żalami w temat. Nie interesują mnie Wasze prywatne waśnie. Temat "należy" do Robsona i może udekorować CJ na kupe gnoju z różyczką na czubku.RafGentry pisze:Ale po co? Lepiej wstawić zdjęcie, podpuścić, narobić zamieszania, a potem fotkę usunąć i zastąpić emotką "krzyska pisze:Robson, może byś tak dla odmiany pojeździł tym autem"
Dzięki temu Robson ma wyjątkowy wątek na forum, w którym nic nie trzyma się kupy, a nagromadzenia abstrakcji i nonsensu mogliby mu pozazdrościć panowie z Monty Pythona...
Widzieliśmy już tu pożary w garażu, wyrzucane na śmieci części, pokaz przemiany 205-tki w pakistańską ciężarówkę, a jeszcze z pewnością wiele przed nami! Nie przestawaj Panie Kazimierzu
Pytanie, dlaczego to nie jeździ?
A auto jeździ - czasem jest widywane na mieście. Bywa na zlotach KKN, chłopaki ze stacji diagnostycznej na Makuszyńskiego też je dobrze pamiętają.