A ja powiem inaczej...
Jestem zafajdanym purystą i mam fioła na punkcie fabrycznego wyglądu samochodu. Ale! Powstaje jedno ale. Odkąd zobaczyłem projekt Pyzia - lokalnego "tunera" to zmieniam zdanie jeżeli chodzi o takie wynalazki. Przede wszystkim... to jest klub dla miłośników modelu no i raczej nie można się spodziewać, że na takim forum 90% ludzi będzie podtrzymywało zasady wesołej twórczości. Pyzio rozwalił samochód i w krótkim czasie go odbudował. Do tego te jego wszystkie mongolskie wynalazki z gaźnikami, dieslami itp. No wariat
Tutaj sytuacja trochę inna. Facet, masz fajne auto w bardzo ładnym kolorze. Tych aut jest bardzo mało i z dnia na dzień jest ich coraz mniej. Szanuje twoją decyzję dotyczącą modyfikacji mechanicznej. Co prawda inżynierowie w Sochaux zrobili to po swojemu, ale obniżenie chociaż o centymetr, twardsze sprężyny, sportowe amorki czy sportowy filtr powietrza nie robią jeszcze jakiegoś wielkiego gwałtu.
I taka rada na przyszłość zwracając uwagę na poglądy walnie tutaj zgromadzonych członków forum i ze względu na estetykę:
Na boga, nie zakładaj tych tandetnych lamp!!!
Są idealne do zwieśniaczałego golfa albo bmw pod wiejską dyskoteką.
(bez urazy dla mieszkańców wsi - życie w mieście to jedna wielka kiszka stolcowa. Bez urazy dla posiadaczy golfów i bmw - czasami po prostu przeginacie).
Pozdrawiam.