Tak, czy inaczej - niech zostanie.
A co do koloru, to chyba Noir Onyx P3XY - http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... dy_lakieru
Sprawdź, czy nie masz na pasie przednim oznaczenia.
W latach 90-tych przywozili samochody jako skladak że względu na koszta cła bo było bardzo wysokie i wyglądało to tak że przed granicą polska wyciagano silnik czy zawieszenie i jechało na innym aucie i dlatego rejestrowanie jako skład nie ma żadnej kombinacji z autemPannaMilosza pisze:Pamiętam to autko z aukcji na OLX. Ja bym się bała składaka, bo nie wiem czym to grozi i co to tak właściwie znaczy (eh, baba), a kojarzy się źle. Ale skoro Ty wiesz co z tym zrobić, to dobrze
Teraz tylko odnowić go w oryginale i będzie miód malina
RafGentry pisze:Odpaliłem wątek na komputerze i faktycznie wygląda na czarny!Sorry - daltonista ze mnie. Na smartfonie wydawał się jaśniejszy.
Tak, czy inaczej - niech zostanie.
A co do koloru, to chyba Noir Onyx P3XY - http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... dy_lakieru
Sprawdź, czy nie masz na pasie przednim oznaczenia.
Hej dziękuję za podpowiedzinowak68 pisze:Ten egzemplarz gti, jeśli może być z rocznika 1987 to farba z jaką wyjechał z fabryki też może być czarny P3XY. Bardzo ładny kolor. Zobacz pod pokrywą silnika czy nie ma jakichś literowych oznaczeń.
Ot i Raf mnie ciut uprzedził
Ale, ale, czy tam nie powinna być kierownica szara? ten środek jest raczej szary i dodatkowo powinna być kierownica ph1
Znaczek z kierownicy był wytarty kupiłem specjalny marker z farbą i wymalowalem i wygląda napisać gti jak nowynowak68 pisze:Czasem można być mocno zaskoczonymJak w polskim bycie wszedł w życie jako składak, to nic mu tego nie odbierze
Nie wiem jak w niemcowni na to patrzą, ale skoro dasz radę...
Kod lakieru na pasie przednim w okolicy lewego reflektora lub obok kielicha na błotniku.
W Niemczech nie ma czegoś takiego jak składak wyjechał z Niemiec jako 87 rok i tak go tam zarejestruja.
PS. Jak to wymalowałeś znaczek gti?
tak wiem nigdy takie fora i pisownia na nich nie była moja mocną stronąRafGentry pisze:Trochę więcej spokoju podczas dodawania postów radzę. Bo dodawanie jednego pod drugim to niezbyt ładnie, nie mówiąc już o czterech i to z własnymi cytatami
Radze też zmienić podpis wyświetlający się pod treścią posta, bo się rozjeżdża. Coś nie tak tam dodałeś.
A fanty zacne. Halogeny wymiarowo identyczne jak Siemy, ale zaślepki z napisem Denji to powód do dumy nie jest