Ano mogą być zdecydowanie te wiosenki niebezpieczne przykładem tego może być dzisiejsza historia mojej dziewczyny wracała do domku z wizyty u mnie i stała na pasach no i ktoś w nią się tak zapatrzył (widocznie widział wiosne P.S. czerwona bluzka robi swoje ) żę odrazu dał po hamulcach i koleś mu z tyłu perfidnie w dupe przywalił Ale beszczelny zamiast się przejąć autkiem to mi chciał dziewczyne poderwać wrr
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
hyhy ja się ostatnio drażniłem wracając do domu z jakąs kobitką, która też Civem leciała, zobaczcie jakie to jest ciekawe, że nie potrzeba czasem słów itp. tylko wystarczy uśmiech, pomrukiwanie silnika i nutka prowokacji
No oczywiście że te piękne kształty bez przyczyny nie zostały stworzone no ale ciągle trzeba czekać na ładnieszą pogode bo zimowa kurtka średnio podkreśla atrakcyjność kobiety
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
No, Panowie - pora wysprzątać pojazdy i ruszać w miasto na "łowy" Jestem przekonany, że umyty i odświeżony Pug zrobi wrażenie na niejednej "wiosence" - w końcu wiele z nich ma sentyment do...Francuzów
...:: Postrach Zielonogórskich Ulic ::...
............Przerażająca Moc 45KM.............