Zloty w Katowicach!

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
piotruś

Post autor: piotruś »

Witojcie!
Jestem jutro 10:00 - 10:30, za tydzień też bym chętnie przyjechał, o ile czas pozwoli. Pozdrawiam wszystkich!!
Leo

Post autor: Leo »

:):):):):):):):)
Spoko,cieszę sie że będę mógł do Was jednak przyjechać w przyszłą niedzielę,sory że tak wyszło z tym jutrem ale myślę że mnie zrozumieliście....:)
Ja moge jedynie zaprosić Was jutro na rajd do KACZYC przed Cieszynem jadąc od strony Żor,ma być tam całkiem niezła imprezka,śnieg + technicznie trudna trasa może dostarczyć wiele emocji,coprawda pojade tylko na dobrych zimówkach :? a nie jak pewnie większość innych zawodników na kolcach ale jakoś cza powalczyć....
Jeżeli ktoś by sie zdecydował tam wpaść to zaczyna sie podobno koło 10:30....
Zapraszam.......... (Z Wami pójdzie nam łatwiej !!! )
PZDR> :D
luzak

Post autor: luzak »

Noo panie i panowie, ja własnie teraz wróciłem od naszych zachodnich sąsiadów, więc jak widzicie na zlot nie dalem rady dotrzeć... ale ale :) Jesli za tydzien spotkamy się raz jeszcze to obiecuje stawić się w lepszym lub gorszym stanie zdrowotnym (szykuje się ossstra impra:>), ale bede :)

pozDDRo :>
KatiaStiepanowa

Post autor: KatiaStiepanowa »

Przepraszam bardzo,ale wyniknęły pewne komplikacje i nie mogłysmy razem z siostra przyjechac( a ja sama nie miałam po co bez samochodu, i nie miałąm czym bo nie mam samochodu)Strasz nie mi głupio i postaramy sie za tydzien byc, ale nic nie obiecuje, bo z kobietami nigdy nic nie wie sie...Mam nadzieje ze wybaczycie nam,ale ja maprawde chciałam a nie mogłam...
Ramzes

Post autor: Ramzes »

no nie fajnie :( wszyscy czekalismy pozatym wszyscy rano wstawali żeby na tą 10:00 dotrzeć a tu kapa. no cóż mam nadzieje że sie zrewanżujecie. BYło 14:) samochodzików także nic tylko żałować :twisted:
Ostatnio zmieniony 30 sty ndz, 2005 4:37 pm przez Ramzes, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
simonszop
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: simonszop »

noooo dzisiaj zlocik udany w pelni - tak jak pisze Ramzes - 13 205-tek sie zameldowalo :!: Chyba jestesmy najlepsi jesli chodzi o frekwencje :mrgreen:
a tak swoja droga - niech sie zglosi ktos, kto robil zdjecia, bo Ramzes88
troche Humve'mu w aparacie namieszal :lol:

edit: nie 13 tylko 14 205-tek
Ostatnio zmieniony 30 sty ndz, 2005 4:18 pm przez simonszop, łącznie zmieniany 1 raz.
Ramzes

hehehe :) ja namieszałem ? :lol: tylko troszkę - przez przypadek :)
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Rychu »

Tak naprawdę to autek było 14, ale na zdjęcia załapało się tylko 12 :)
A oto lista:
Ciacho czerw 1.1
Dzunior biały 1.4 Green
Humve biały 1.4 GR
Iveras Roland Garros
Misheldg Roland Garros
Piotruś biały 1.6 XS
Ramzes czerw junior
Rychu czarny 1.4 GT
Sebol-lex czerw junior
Simonpug czerw 1.9 GLD
ZBR niebieski 1.6 automat

I jeszcze odwiedziło nas pewne małżeństwo z dzieckiem szarą 205 (chyba zabrali się przy okazji jak przejeżdżaliśmy z jednego parkingu na drugi :mrgreen: ), na chwilkę wpadł kolega białą 3drzwiówką (nie pamiętam nicka :oops: ) oraz niezalogowana Aneta z chłopakiem czerwoną 205:)
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

mozesz przesłac fotki ?? para@peugeot205.pl

dam na strone
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
KatiaStiepanowa

Post autor: KatiaStiepanowa »

Pretensje za nasze nie zjawienie sie na zlocie, kierowac do ksiązki skarg i zazalen mojej Kochanej Siostry, dzieki niej bowiem, nie zdazyłam do was dotrzec, a do szkoły musiałam jechac taksówka za która wybuliłam 30 zł. :x .Ja równiez wstałam wczesnie, poniewaz miałam zamair tam byc, jednak to chyba nie było mi dane.........A żałuje jak cholera ze tak wyszło.....14 samochodów, wy pewnie kłamiecie zeby mi gula zrobic :? :cry:
Humve
Junior
Kontakt:

Post autor: Humve »

Nie robimi cię w konia, o to jedno ze zdięć, tylko takiem mam gdzie było nas naj więcej

Obrazek
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

zdjęcia już są... zapraszam pod ten adres http://www.peugeot205.pl/index.php?modul=galeria&dir=23

mamy mały problem z wyswietlaniem miniatur...ale wkrótce wszystko sie naprawi..
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
mishel

Post autor: mishel »

Para wrzuciłem Ci więcej fotek na poczte. Wybierz co Ci sie spodoba i dorzoć do tych w galerii:) Pozdro
sebol

Post autor: sebol »

Było zajebiście......pozdrawiam WSZYSTKICH ......do miłego 8)
Ramzes

nastepny zlot 6.02.2005 :) Bedzie Leo i Luzak :) ustalamy godzine - ja sądze że o 11:00 będzie dobrze. Co wy na to ?
Zablokowany