Zloty w Katowicach!

Spoko,cieszę sie że będę mógł do Was jednak przyjechać w przyszłą niedzielę,sory że tak wyszło z tym jutrem ale myślę że mnie zrozumieliście....

Ja moge jedynie zaprosić Was jutro na rajd do KACZYC przed Cieszynem jadąc od strony Żor,ma być tam całkiem niezła imprezka,śnieg + technicznie trudna trasa może dostarczyć wiele emocji,coprawda pojade tylko na dobrych zimówkach

Jeżeli ktoś by sie zdecydował tam wpaść to zaczyna sie podobno koło 10:30....
Zapraszam.......... (Z Wami pójdzie nam łatwiej !!! )
PZDR>

Przepraszam bardzo,ale wyniknęły pewne komplikacje i nie mogłysmy razem z siostra przyjechac( a ja sama nie miałam po co bez samochodu, i nie miałąm czym bo nie mam samochodu)Strasz nie mi głupio i postaramy sie za tydzien byc, ale nic nie obiecuje, bo z kobietami nigdy nic nie wie sie...Mam nadzieje ze wybaczycie nam,ale ja maprawde chciałam a nie mogłam...
- simonszop
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
noooo dzisiaj zlocik udany w pelni - tak jak pisze Ramzes - 13 205-tek sie zameldowalo
Chyba jestesmy najlepsi jesli chodzi o frekwencje
a tak swoja droga - niech sie zglosi ktos, kto robil zdjecia, bo Ramzes88
troche Humve'mu w aparacie namieszal
edit: nie 13 tylko 14 205-tek

a tak swoja droga - niech sie zglosi ktos, kto robil zdjecia, bo Ramzes88
troche Humve'mu w aparacie namieszal

edit: nie 13 tylko 14 205-tek
Ostatnio zmieniony 30 sty ndz, 2005 4:18 pm przez simonszop, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rychu
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Tak naprawdę to autek było 14, ale na zdjęcia załapało się tylko 12 
A oto lista:
Ciacho czerw 1.1
Dzunior biały 1.4 Green
Humve biały 1.4 GR
Iveras Roland Garros
Misheldg Roland Garros
Piotruś biały 1.6 XS
Ramzes czerw junior
Rychu czarny 1.4 GT
Sebol-lex czerw junior
Simonpug czerw 1.9 GLD
ZBR niebieski 1.6 automat
I jeszcze odwiedziło nas pewne małżeństwo z dzieckiem szarą 205 (chyba zabrali się przy okazji jak przejeżdżaliśmy z jednego parkingu na drugi
), na chwilkę wpadł kolega białą 3drzwiówką (nie pamiętam nicka
) oraz niezalogowana Aneta z chłopakiem czerwoną 205:)

A oto lista:
Ciacho czerw 1.1
Dzunior biały 1.4 Green
Humve biały 1.4 GR
Iveras Roland Garros
Misheldg Roland Garros
Piotruś biały 1.6 XS
Ramzes czerw junior
Rychu czarny 1.4 GT
Sebol-lex czerw junior
Simonpug czerw 1.9 GLD
ZBR niebieski 1.6 automat
I jeszcze odwiedziło nas pewne małżeństwo z dzieckiem szarą 205 (chyba zabrali się przy okazji jak przejeżdżaliśmy z jednego parkingu na drugi

Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Pretensje za nasze nie zjawienie sie na zlocie, kierowac do ksiązki skarg i zazalen mojej Kochanej Siostry, dzieki niej bowiem, nie zdazyłam do was dotrzec, a do szkoły musiałam jechac taksówka za która wybuliłam 30 zł.
.Ja równiez wstałam wczesnie, poniewaz miałam zamair tam byc, jednak to chyba nie było mi dane.........A żałuje jak cholera ze tak wyszło.....14 samochodów, wy pewnie kłamiecie zeby mi gula zrobic

- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
zdjęcia już są... zapraszam pod ten adres http://www.peugeot205.pl/index.php?modul=galeria&dir=23
mamy mały problem z wyswietlaniem miniatur...ale wkrótce wszystko sie naprawi..
mamy mały problem z wyswietlaniem miniatur...ale wkrótce wszystko sie naprawi..