Wstepnie jestem bardzo zadowolony

Jak na 133KM to przyznam, ze jest bardzo zrywny. Dodam, ze jest to idealnie dobrana moc, przy 175Nm nie jest to ani za malo, ani za duzo.
Myslalem o Vce ale wiem, ze troche by wiecej palila i bylaby drozsza w remontach, nie mowiac juz o gazie. Poki co zatankowalem full i sprawdzam ile pali.
Juz zrobilem w nim hamulce, wymiana wszystkich gum w zaciskach, oczyszczenie zaciskow, wymiana plynu chlodniczego i hamulcowego, klocki i teraz kupilem filtr powietrza i kabinowy oraz swiece.
Jest bardzo zadbany i fajnie wyposazony, nawet skladane lusterka elektrycznie. Poki co jeszcze nie zrobilem fotek ale przy okazji lepszej pogody cykne foty z zewnatrz i wewnatrz i wlacze tu
Musze przyznac, ze sztuka trafiona

Pierwszy wlasciciel, 129k km potwierdzone ksiazka i stanem technicznym wewnatrz, brzegi foteli jak i srodek w ogole nie wytarte. Odpukac bardzo dobry egzemplarz ... pomijajac fakt, ze od handlarzy, co jest rzadkoscia ... handlarz Vs. stan auta

Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego
LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.