Wlasciciel to moze i tak. Natomiast prawdziwy milosnik Puga przedklada puga ponad wszystko i chce nim jezdzic chodzby mial nie jesc i chodzic w dziurawych butach ale wiatr mu w oczy wieje i i tak nic z tego nie wychodzi bo z pugiem sa kolejne problemy:)
Mi jak juz pug zaczal pieknie dzialac i chodzi jak marzenie to ktos musial porysowac mi pol boku i znow bede 500zl w plecy na lakierniku...
Pożegnaliśmy więc Skawinę i ryuszyliśmy w drogę powrotną. Nie bylibyśmy jednak rasowymi sępami, gdybyśmy nie pokrążyli jeszcze trochę w poszukiwaniu jakiejś padlinki.
I co się okazało? Warto było! Po przeczesaniu placu wypełnionego odpicowanymi na sprzedaż Audi A4 i Fordami Mondeo dotarliśmy za drewnianą budę, gdzie ujrzeliśmy...
Załącznik:
Resize of 103_6241.JPG
Resize of 103_6241.JPG [ 79.23 KIB | Obejrzany 159 razy ]
CTI jakie jest każdy widzi. Postanowiłem zajrzeć do środka, jako że Pug był otwarty, a w stacyjce tkwiły kluczyki.
Raf - gdzie jest takie oto CTi co pisałeś wcześniej, czy da się z niego co nieco przygarnąć, bo nie ukrywam, lewa szyba drzwi by mnie urządzała razem z całym ustroństwem, i może jeszcze co po niektóre rzeczy.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
Czy ja dobrze widzę? U Gadziny założone już poszerzenia z tyłu?
Ja wczoraj przejeżdżałem obok Gentry Diesla, który wciąż stoi na ulicy Wlotowej obok małego saloniku fryzjerskiego.
Zmiany jakie zauważyłem, to: 15-calowe felgi Exip i reklamy TV-Sat naklejone na tylnej i bocznych tylnych szybach.
Auto nie pięknieje raczej...
Ponoć mamy znów w Krakowie 205 Rallye w wersji 1,9...
Dostałem telefon, że ktoś kupił gdzieś, od kogoś.
W każdym razie - będę werbował. Dalsze info w miarę uzyskiwania kolejnych informacji. Pozdro
Krakowiacy, dajcie jakąś rade jak skutecznie werbować ludzi. W Lubinie kilka perełek jest, fajnie jak by się ekipa nasza powiększyła i stolica dolnego śląska zawitała z Wrocławia do Lubina
nawiązując do przed pisarza coś się ruszyło z wizytówkami
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Kiedyś dawno temu mieliśmy takie specjalne małe karteczki które wkładaliśmy za wycieraczki. Mógłbym to od nowa zaprojektować i by sobie każdy mógł wydrukować i trzymać przy sobie w razie czego.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU