SZCZECIN i okolice - I zlot - 24 kwietnia 2005 :)

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

SZCZECIN i okolice - I zlot - 24 kwietnia 2005 :)

Post autor: cheatoss »

Zbliza sie wiosna (chociaz dzisiaj sypnelo na pol metra :>) i trzebaby sie zadeklarowac kto chce a kto nie chce. Gdzie, etc, etc... Ja polecam pas startowy na chociwelskiej, a jesli komus nie pasuje to jakikolwiek placyk, byle nie w jakims molochu =/ ewentualnie ostatnie pietro galaxy :>

Deklaruje sie ochoczo poznac szczecinskich kierowcow 205.. de facto od 1 maja troche ich przybylo =] moze juz bedziemy miec naklejki na szybach :>

Przestrzegam od razu, jestem gowniarz, ledwo od ziemi odroslem wiec nie wiem czy reszta znajdzie ze mna wspolne tematy ;D

pzdr
Ostatnio zmieniony 18 maja śr, 2005 2:13 pm przez cheatoss, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
Dżon Dobra Nadzieja
Uzalezniony

Post autor: Dżon Dobra Nadzieja »

Ja bym się chętnie pisał... tylko chyba mam zdeczka daleko.... :mrgreen:
Powodzenia z organizacją zlotu... :wink:
Obrazek  Obrazek

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem 8)7
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

to tak na wyrost (proponuje kwiecien :>) musze miec puga odwalonego na ta okazje, a teraz po umyciu 200m za 'miejscem mycia' jest juz kaszana =/
ObrazekObrazekObrazek

Gość

Post autor: Gość »

Czesc
Wiesz że ja sie pisze na te spotkanko, wlasnie moze bedą wrescie te naklejki, kurcze tyle jezdzi 205 w Szczecinie, a nas tak malo jak bedziesz na mierzynie do polodnia w pracujacy dzien to daj znac to podjade i sie spotkamy.
moj gg 3695735
Ferguss

Post autor: Ferguss »

W sumie też bym się pisał na kwiecień - już zrobię dach w autku i może uzbieram kasy an resztę :)
PS. Cheatoss tak zepierdzielasz przez miasto że jeszcze mandat dostaniesz ;)
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Ferguss pisze:PS. Cheatoss tak zepierdzielasz przez miasto że jeszcze mandat dostaniesz ;)
diesel power :>

nie nie, to na pewno nie ja, ja jezdze przepisowo bo w skutek pomylki administracyjnej mam na koncie za duzo punktow karnych... ah ta niesprawiedliwosc :>
Putbill pisze: Czesc
Wiesz że ja sie pisze na te spotkanko, wlasnie moze bedą wrescie te naklejki, kurcze tyle jezdzi 205 w Szczecinie, a nas tak malo jak bedziesz na mierzynie do polodnia w pracujacy dzien to daj znac to podjade i sie spotkamy.
moj gg 3695735
daj mi swoj nr kom na PW lepiej, i daj znac tez gdzie pracujesz, w mierzynie jestem codziennie =] tylko ze przed poludniem to raczej mam zajecia, a tak to moge wpasc tam gdzie pracujesz i klienta udawac, zeby nie bylo =]

zainteresowanie miazdzace =]

Ferguss, daj znac tu w tym poscie, jak juz zrobisz dach, bo jak nie przyjedziesz pugiem to zlotu nie robimy... jakby to ujac... za malo nas tu aby kogos moglo nie byc =]

teraz moj prosty rachunek:
1. Ferguss
2. Putbill
3. cheatoss
4. zurus (wyrazil chec na moim profilu na stronce)
5. ? moze ten kolo co kupil od slawka czerwone gti =]

jakby wypalilo byloby super zroznicowanie =] biale cabrio, garros, grafitowy diesel, grafitowy (?) look, no i czerwone gti =]

pzdr..

p.s. odezwijcie sie ludzie, chociaz tekstem: "wal sie, nigdzie nie przyjade" to bede wiedzial na czym stoimy =]
ObrazekObrazekObrazek

Ferguss

Cheatoss: wal...ę nowy dach, poczeka ;) - zrobię tylko blacharkę i możemy robić zlocik w kwietniu (najwyżej jak będzie padać to wezmę parasol ;)).

Myślę że blaszka też by wpadł bo z Goleniowa jest ;)

Wkrótce dołączy do klubu jeszcze jeden koleś, bo właśnie 205'tkę kupił.

A tak poza tym to kuźwa tyle młodych kolesi jeździ po Szczecinie Pugami tak więc reklama stronki na Pugach może pomóc ;)
blaszka

Post autor: blaszka »

witam wszystkich chetnie bym sie pisał na to spotkanie
Ferguss

No i pięknie, to jeżeli kolega z czerownym gti też zawita (wysłałem mu linka z tym tematem), to byłoby 7 autek - to już coś ;)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

Ferguss pisze:No i pięknie, to jeżeli kolega z czerownym gti też zawita (wysłałem mu linka z tym tematem), to byłoby 7 autek - to już coś ;)
No to po świetach można coś zorganizować
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

no to sie ruszylo =] po swietach, i obysmy jeszcze pugi do porzadku doprowadzili =]
ObrazekObrazekObrazek

Piotrek*GTI(czerwony) heh

Post autor: Piotrek*GTI(czerwony) heh »

Witam,
Ja mysle, ze jezeli termin bedzie mi odpowiadal, to znajde godzinke, lub dwie. Co do miejsca to proponuje 3 pietro galaxy - parking, albo parking przed fala... Pozdrawiam.
Ferguss

No i pięknie - tak więc zapowiada się wstępnie 7 autek, a myślę że jeszcze coś się uda dobrać :)

Termin to zapewne uzgodni się na jakiś weekend, a miejsce? hmmm... Szczecin duży, więc dużo miejsc; chociaż na 3 poziomie parkingu Galaxy Pugi będą się fajnie prezentować na fotkach :) bo już wyżej nigdzie nie wjedziemy :) Z drugiej strony z tego co tam bywam to często parking jest zawalony, a pas startowy na Chociwlu? -też gicior :D - a zresztą: byle w końcu się spotkać panowie 8)
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

proponuje jakas niedziele... dzien wolny od pracy, nauki, a od 17 to nawet od nauki zaocznej =]... a gdzie.... hmm... 3 pietro zwykle puste, moze okazac sie pelne w niedziele... proponuje wstepnie waly, co by zdjecia byly nie do przebicia =] wszyscy maja z jakichs parkingow przy supermarketach =]

edit:

normalnie padne zaraz... 7 aut na pierwszym zlocie... yeah!
ObrazekObrazekObrazek

Ferguss

Wały? Zajefajny pomysł ;) Jestem całkowicie ZA :D:D:D
Zablokowany