SZCZECIN i okolice - I zlot - 24 kwietnia 2005 :)
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
SZCZECIN i okolice - I zlot - 24 kwietnia 2005 :)
Zbliza sie wiosna (chociaz dzisiaj sypnelo na pol metra :>) i trzebaby sie zadeklarowac kto chce a kto nie chce. Gdzie, etc, etc... Ja polecam pas startowy na chociwelskiej, a jesli komus nie pasuje to jakikolwiek placyk, byle nie w jakims molochu =/ ewentualnie ostatnie pietro galaxy :>
Deklaruje sie ochoczo poznac szczecinskich kierowcow 205.. de facto od 1 maja troche ich przybylo =] moze juz bedziemy miec naklejki na szybach :>
Przestrzegam od razu, jestem gowniarz, ledwo od ziemi odroslem wiec nie wiem czy reszta znajdzie ze mna wspolne tematy ;D
pzdr
Deklaruje sie ochoczo poznac szczecinskich kierowcow 205.. de facto od 1 maja troche ich przybylo =] moze juz bedziemy miec naklejki na szybach :>
Przestrzegam od razu, jestem gowniarz, ledwo od ziemi odroslem wiec nie wiem czy reszta znajdzie ze mna wspolne tematy ;D
pzdr
Ostatnio zmieniony 18 maja śr, 2005 2:13 pm przez cheatoss, łącznie zmieniany 1 raz.

sprzedany

- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- cheatoss
- Maniak
diesel power :>Ferguss pisze:PS. Cheatoss tak zepierdzielasz przez miasto że jeszcze mandat dostaniesz
nie nie, to na pewno nie ja, ja jezdze przepisowo bo w skutek pomylki administracyjnej mam na koncie za duzo punktow karnych... ah ta niesprawiedliwosc :>
daj mi swoj nr kom na PW lepiej, i daj znac tez gdzie pracujesz, w mierzynie jestem codziennie =] tylko ze przed poludniem to raczej mam zajecia, a tak to moge wpasc tam gdzie pracujesz i klienta udawac, zeby nie bylo =]Putbill pisze: Czesc
Wiesz że ja sie pisze na te spotkanko, wlasnie moze bedą wrescie te naklejki, kurcze tyle jezdzi 205 w Szczecinie, a nas tak malo jak bedziesz na mierzynie do polodnia w pracujacy dzien to daj znac to podjade i sie spotkamy.
moj gg 3695735
zainteresowanie miazdzace =]
Ferguss, daj znac tu w tym poscie, jak juz zrobisz dach, bo jak nie przyjedziesz pugiem to zlotu nie robimy... jakby to ujac... za malo nas tu aby kogos moglo nie byc =]
teraz moj prosty rachunek:
1. Ferguss
2. Putbill
3. cheatoss
4. zurus (wyrazil chec na moim profilu na stronce)
5. ? moze ten kolo co kupil od slawka czerwone gti =]
jakby wypalilo byloby super zroznicowanie =] biale cabrio, garros, grafitowy diesel, grafitowy (?) look, no i czerwone gti =]
pzdr..
p.s. odezwijcie sie ludzie, chociaz tekstem: "wal sie, nigdzie nie przyjade" to bede wiedzial na czym stoimy =]

sprzedany

Cheatoss: wal...ę nowy dach, poczeka
- zrobię tylko blacharkę i możemy robić zlocik w kwietniu (najwyżej jak będzie padać to wezmę parasol
).
Myślę że blaszka też by wpadł bo z Goleniowa jest
Wkrótce dołączy do klubu jeszcze jeden koleś, bo właśnie 205'tkę kupił.
A tak poza tym to kuźwa tyle młodych kolesi jeździ po Szczecinie Pugami tak więc reklama stronki na Pugach może pomóc

Myślę że blaszka też by wpadł bo z Goleniowa jest

Wkrótce dołączy do klubu jeszcze jeden koleś, bo właśnie 205'tkę kupił.
A tak poza tym to kuźwa tyle młodych kolesi jeździ po Szczecinie Pugami tak więc reklama stronki na Pugach może pomóc

No i pięknie - tak więc zapowiada się wstępnie 7 autek, a myślę że jeszcze coś się uda dobrać 
Termin to zapewne uzgodni się na jakiś weekend, a miejsce? hmmm... Szczecin duży, więc dużo miejsc; chociaż na 3 poziomie parkingu Galaxy Pugi będą się fajnie prezentować na fotkach
bo już wyżej nigdzie nie wjedziemy
Z drugiej strony z tego co tam bywam to często parking jest zawalony, a pas startowy na Chociwlu? -też gicior
- a zresztą: byle w końcu się spotkać panowie 

Termin to zapewne uzgodni się na jakiś weekend, a miejsce? hmmm... Szczecin duży, więc dużo miejsc; chociaż na 3 poziomie parkingu Galaxy Pugi będą się fajnie prezentować na fotkach

- cheatoss
- Maniak
proponuje jakas niedziele... dzien wolny od pracy, nauki, a od 17 to nawet od nauki zaocznej =]... a gdzie.... hmm... 3 pietro zwykle puste, moze okazac sie pelne w niedziele... proponuje wstepnie waly, co by zdjecia byly nie do przebicia =] wszyscy maja z jakichs parkingow przy supermarketach =]
edit:
normalnie padne zaraz... 7 aut na pierwszym zlocie... yeah!
edit:
normalnie padne zaraz... 7 aut na pierwszym zlocie... yeah!

sprzedany