przyjazni niemcy z 205tki

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

przyjazni niemcy z 205tki

Post autor: cheatoss »

dzisiaj lecialem za miastem (w strone miasta) i wyjechal mi przed auto pug... niemieckie blachy... mysle... garros... troche sie rozczarowalem jak zaczal sie ostro zbierac, ale w koncu przy 170 go wyprzedzilem... i tu zdziwienie, bo listwy z gti... okazalo sie ze gentry... =] przy wyprzedzaniu usmiechalo sie mlode malzenstwo =] potem caly czas za mna jechali i jak mialem awaryjne hamowanie bo zagapilem sie na uniwerek i znalazlem sie w pol na pasie przeciwnym wjechali obok otworzyli szybe i stwierdzili ze autko sie super prezentuje i bla bla... no i kazali mi nie spac za kolkiem :P

spieszylem sie, jechalem na rocznice slubu tesciow, ale mniej wiecej caly czas w lusterku ich mialem... po kwiaty sie zatrzymalem, oni obok i mowia ze pierwszy raz tutaj sa i ze chcieliby wiedziec czy warto tu cos zobaczyc...... jako ze nie chcialem ich rozczarowac :D skierowalem ich "na wschod" :D

ogolem moral z tej opowiastki taki: nie taki niemiec straszny jak go maluja =] to oczywiscie zart, mam cicha nadzieje ze odwiedza stronke bo przygladali sie nalepie =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
BubuPN

Post autor: BubuPN »

i będą siedzieć z translatorem w ręku kombinując jak tu się zarejestrować :mrgreen: a zły niemiec to raczej mit :)
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

tak oglnie miejmy nadzieje że przybędzie klubowiczów no i fajna przygoda :) :mrgreen:
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
Ferguss

Post autor: Ferguss »

nie taki Niemiec straszny jak go malują ;)
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

To chyba po auto w Niemczech nie byliscie! Ja jechałem z Niemcem Polskiego pochodzenia i za mna staneło dwóch na motorach: O popatrz Polaczków byśmy rozjechali :twisted:1! Ja połowe ich dałbym do gazu!
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Ferguss

Post autor: Ferguss »

A byłem po autko w Niemczech ;) I nie narzekam, a to że połowa Niemców do gazu? tak samo jak część Polaków i innych się do tego nadaje
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

jakos ostatnio przez te obchody i rocznice zakończenia wojny to jakos straciłęm do nich sympatie ale przynajmniej dadza zarobić i tanio auto kupić NIE lubie ich na polskich drogach zero życzliwości
ODPOWIEDZ