A samo spotkanie naprawdę genialne, testowanie opon na dachu Bonarki bezcenne, potem wycieczka na kopiec i forty, złodzieje zagłówków i inne tym podobne historie, pyszna kiełbaska pod halą w doborowym towarzystwie, dzięki było miło

Miałem dzisiaj zajęcia " plenerowe" w ramach zajęć z Kultury Regionalnej obeszliśmy dzisiaj całe Katowice i z przykrością stwierdzam, że znalazłem tylko jednego GRa na mieście. U Was to na każdym kroku coś jest i sami macie nieziemskie maszyny.
Także jak na razie w Katowicach i okolicach mamy XSa, GTI 1.6 i Miga a to juz dobry początekJest jeszcze to francuskie GTI na SLach trzeba namierzyć, pracuje w tym budynku, gdzie to auto było widywane, ale ostatnio go nie ma, kiedyś go widziałem na światłach i to by było na tyle, ale jeszcze go namierze.
Gdzie niby bo coś znaleźć nie mogęPara pisze:Dzięki Czak za zdjęcia, wrzuciłem wszystko do galerii na stronie. Już mamy 13 stron zdjęć![]()
KuKiTa pisze:Gdzie niby bo coś znaleźć nie mogęPara pisze:Dzięki Czak za zdjęcia, wrzuciłem wszystko do galerii na stronie. Już mamy 13 stron zdjęć![]()