KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Post autor: pszemeq »

Poradziliśmy sobie z awarią. Pod wawelem zmieliło mi pasek od altka i musiałem dotoczyć się do pitstopu do Piotrka na samym aku, dobre 30 min szukania paska w czeluściach Piotrkowego Monster Garage i nic, parę telefonów i okazało się że Józek ma taki i to nowy, więc popędziliśmy po niego potem powrót, 15 min na szukanie kluczy trochę przekleństw przy odkręcaniu śrubki naciągowej i pasek na swoim miejscu, pierwsze odpalenie i ładowanie powróciło. Ogromne dzięki dla Gada'a i Józka (którego wyrwaliśmy ze snu piszczącym sprzęgłem w Piotrkowym GTI :wink:) za nieocenioną pomoc. Walcie do mnie jak w dym, macie u mnie po flaszce a Józek Ty masz nowy pasek jak w banku :lol:

A samo spotkanie naprawdę genialne, testowanie opon na dachu Bonarki bezcenne, potem wycieczka na kopiec i forty, złodzieje zagłówków i inne tym podobne historie, pyszna kiełbaska pod halą w doborowym towarzystwie, dzięki było miło :wink: A Rafi pozdrów koleżankę 8)7
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Miło było poznać ekipę z Katowic, bardzo miło, że nie boją się wycieczek do Krakowa i chętnie nas tutaj odwiedzają. Czaka GTI bez półki wygląda zdecydowanie lepiej :W

PS: Co się dzieje z naszym nowym kolegą od Rallye ? Zalogował się wogóle na forum ?
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
Wojtek
Uzalezniony
Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
Numer Gadu-gadu: 2478139

Post autor: Wojtek »

Mi również było miło poznać nowych Forowiczy. D tych, których już znam dołączyli wczoraj Para, Druan, Kacper oraz Baltazar Gąbka. Żałuję, że nie było Lubomira, Foxa i Macioo z Indianą, tego modelu jeszcze nie widziałem na żywo.

Wypadły mi wczoraj zajęcia popołudniowe, wróciłem do domu i mówię, że to najlepsza okazja, żeby w końcu się wybrać do Krakowa, bo zwykle w wolne weekendy jestem w Świętokrzyskim. No i szybki tel do Jacka i do Bartka, który niestety z nami nie mógł jechać no i w drogę.

Jesteście naprawdę zgraną i sympatyczną ekipą i miło było z Wami spędzić sobotę. Poprosiłem Jacka żebyśmy już jechali, bo miałem jeszcze sporo materiału do przygotowania na dziś na studia, ale następnym razem zostaniemy na dłużej.

Miałem dzisiaj zajęcia " plenerowe" w ramach zajęć z Kultury Regionalnej obeszliśmy dzisiaj całe Katowice i z przykrością stwierdzam, że znalazłem tylko jednego GRa na mieście. U Was to na każdym kroku coś jest i sami macie nieziemskie maszyny.

Także jak na razie w Katowicach i okolicach mamy XSa, GTI 1.6 i Miga a to juz dobry początek :) Jest jeszcze to francuskie GTI na SLach trzeba namierzyć, pracuje w tym budynku, gdzie to auto było widywane, ale ostatnio go nie ma, kiedyś go widziałem na światłach i to by było na tyle, ale jeszcze go namierze.

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękujemy za super dzień.
Awatar użytkownika
Czak
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
Numer Gadu-gadu: 2757168
Kontakt:

Post autor: Czak »

Miałem dzisiaj zajęcia " plenerowe" w ramach zajęć z Kultury Regionalnej obeszliśmy dzisiaj całe Katowice i z przykrością stwierdzam, że znalazłem tylko jednego GRa na mieście. U Was to na każdym kroku coś jest i sami macie nieziemskie maszyny.

Ja dzisiaj trafiłem 2 color line, ale w jednym jechała jakaś starsza babcia, a w drugim jechał jakiś chłopak tyle, że umknął mi na skrzyżowaniu(nie dlatego, że mi uciekł tylko, że jechał w innym kierunku) Drukuje wizytówki i zaczynam się bawić we wsadzanie za wycieraczki;).
Także jak na razie w Katowicach i okolicach mamy XSa, GTI 1.6 i Miga a to juz dobry początek :) Jest jeszcze to francuskie GTI na SLach trzeba namierzyć, pracuje w tym budynku, gdzie to auto było widywane, ale ostatnio go nie ma, kiedyś go widziałem na światłach i to by było na tyle, ale jeszcze go namierze.

Daj znać jak będzie stał gdzieś pod wieczór to wpadne - spodobały mi się te SLki ^^.

P.S Para jutro powinienem mieć linka dla Ciebie z moimi zdjęciami i filmikami, bo dzisiaj ładowałem na megaupload , ale przez przypadek wyłączyłem - włącze w nocy.
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Dzięki Czak za zdjęcia, wrzuciłem wszystko do galerii na stronie. Już mamy 13 stron zdjęć _O_

PS: W tym tygodniu będe jechał do Wrocławia, dostarczyć Miśkowi jego Miami. Z racji tego, że mam trochę roboty w domu będe mógł wyjechać gdzieś o 16 z Krakowa. Pasuje mi SRODA, wyjazd o 15 tej, do Wrocławia jest jakieś 3 godziny drogi, cały czas autostradą A4 więc podróż może być baaardzooo przyjemna :) Mam nadzieję, że dołączycie bo coś nie chce mi się wracać pociągiem.... Dajcie znać jak najszybciej :W
Megane Coupe 1.4
Obrazek
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Ja niestety jak zwykle musze spasowac. W srodku tygodnia jestem zupelnie niemobilny jesli chodzi o nocne eskapady. No i koncze prace dopiero o 17:30:(
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

No to szkoda Fox, może ktoś inny by miał wolny termin ? Wygląda na to że dobre pare osób chce nas przywitać we Wrocławiu.
Megane Coupe 1.4
Obrazek
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Jakby nie patrzec to trzeba z 200zl wyrzucic na benzyne + oplaty za autostrade. Nie zebym byl jakims pesymista ale zeby wydac tyle na 1 czy 2 godzinne spotkanie moze byc ciezko znalezc chetnych. Trzeba bylo to rozegrac a jakis weekend i polaczyc ze zwiedzaniem wroclawia, tudziez z jakas impreza calonocna na miescie to bylyby wieksze szanse na zebranie zalogi. Mimo wszystko trzymam kciuki ze ktos sie jednak wybierze i ze Krakow sie tam jakos zareprezentuje. Jakby co to ja wybieram sie na poprawiny 2 lipca na koncer Knopflera w hali ludowej:)
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Jakby co to dzwońcie, ja jutro wyjeżdzam gdzieś ok 15 / 16
Megane Coupe 1.4
Obrazek
Awatar użytkownika
KuKiTa
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTi
Numer Gadu-gadu: 360167
Login tlen: kukita
Kontakt:

Post autor: KuKiTa »

Para pisze:Dzięki Czak za zdjęcia, wrzuciłem wszystko do galerii na stronie. Już mamy 13 stron zdjęć _O_
Gdzie niby bo coś znaleźć nie mogę :?
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: druan »

KuKiTa pisze:
Para pisze:Dzięki Czak za zdjęcia, wrzuciłem wszystko do galerii na stronie. Już mamy 13 stron zdjęć _O_
Gdzie niby bo coś znaleźć nie mogę :?

temat wyżej 8) http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?f=10&t=20535
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Gdzie się wszyscy podziali ? Coś strasznie ucichło wszystko :)
Megane Coupe 1.4
Obrazek
robson
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: robson »

Para byliśmy wczoraj na spotkaniu z Moralezem,a dzisiaj leczymy kaca 8)7 i poznaliśmy prawdziwego fana marki Volvo tylko można pozazdrościć,ja chyba sprzedam CJ i kupie Volvo,pracuje nad tym,choć się bardzo bronię i nie musiałbym szyć nowych foteli ,bo to są krążowniki dróg i tam można siedzieć,jak na kanapie.Józek może się wstrzymaj z dalszym szyciem foteli. :W Kilka sztuk mam na oku :D
Załączniki
thumbnails.jpg
thumbnails.jpg (15.57 KiB) Przejrzano 1912 razy
1028785473.jpg
1028785473.jpg (15.46 KiB) Przejrzano 1912 razy
95707605.jpg
03a.jpg
Ostatnio zmieniony 15 maja sob, 2010 8:02 pm przez robson, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Ja muszę się jakoś dostać do Marina zobaczyć te jego felgi Speedline bo być może je kupię. Przy okazji zobaczyłbym Roland'a , robson chyba tylko ty , ja i Druan jesteśmy dzisiaj wolni
Megane Coupe 1.4
Obrazek
Awatar użytkownika
Wojtek
Uzalezniony
Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
Numer Gadu-gadu: 2478139

Post autor: Wojtek »

Wszyscy są na marszu równości i pikiecie Młodzieży Wszechpolskiej 8)
Zablokowany