Wkurzyłem sie jak mały kaziu,w tą niedziele szykuje sie rajdzik na torze "SZWAGRA" pod Cieszynem......ale jaja,to sie [bluzgu,bluzgu] noooo
Będe musiał tam pojechać chłopaki....
jasny gwint no.....
Mam ogromna prośbe chłopaki, mam nadzieje, ze nie sprawi to wam duzego problemu i pójdziecie mi na reke, chodzi bowiem o zlot......A konkretnie o godzine...wolałabym(moja siostra równiez) aby odbył sie on o ok. pól godzinki wczesniej, a jeszcze lepiej godzinke..bo mam egzamin o 12 30 a chciałabym chociaz chwile z wami posiedziec...Proszeeeeeeeeeeeee.....
sorry ale raczej mnie jednak nie będzie bo ten rajd będzie pewnie trwał do późnych godzin a napewno do 15-stej tak więc chyba nienada chyba że na jutrzejszej imprezie za dużo wypije....... , to przyjade do Was....
Czas pokaże,chciałbym sie z Wami spotkać bo to dlamnie duże przeżycie ale sami wiecie że rajd to rajd...... ,po to mam tą "koczke" Zeby walczyła jak "lew" hehehe....
Pzdr>
No to ok!!! Już nie będę ludziom więcej maili wysyłał, jak ktoś przeczyta ten topic to będzie wiedział a jak nie to my tam i tak będziemy siedzieć więc spoko!!!
Jak ktoś przyjedzie i nie będzie umiał nas znaleźć, to niech dzwoni 502 032 343 albo niech szuka Puga z alarmem
To do zobaczenia o 10:00
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Nie chce mącić, ale gdybyśmy przełożyli zlot na za tydzień to przyjechałby również leo i luzak a i nie wiadomo kto jeszcze. Spotkalibyśmy sie o 12 i posiedzieli ile wlyzie bez pośpiechu.
Dlatego albo przełóżmy tego zlota na za tydzień, lub spotkajmy się za tydzień jeszcze raz (np w Mysłowicach) żeby dać szanse tym którzy nie mogą teraz?
Osobiście z chęcią spotkam się i jutro i za tydzień
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
proponuje zrobić to na 2 razy - czyli spotkać sie 2 razy. Wiadomo że różnie zawsze wyjdzie bo niektórzy znowu za tydzien nie będą mogli także proponuje spotkać sie na 2 razy. jutro o 10:00 i za tydzien o 12:00 lub o którejś tam