Zloty w Katowicach!

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Leo

Post autor: Leo »

Wkurzyłem sie jak mały kaziu,w tą niedziele szykuje sie rajdzik na torze "SZWAGRA" pod Cieszynem......ale jaja,to sie [bluzgu,bluzgu] noooo
Będe musiał tam pojechać chłopaki.... :x
jasny gwint no.....
Humve
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Humve »

LEO a tak liczyliśmy na ciebie, chociasz na chwilke przyjedź. :wink:
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
KatiaStiepanowa

Post autor: KatiaStiepanowa »

Mam ogromna prośbe chłopaki, mam nadzieje, ze nie sprawi to wam duzego problemu i pójdziecie mi na reke, chodzi bowiem o zlot......A konkretnie o godzine...wolałabym(moja siostra równiez) aby odbył sie on o ok. pól godzinki wczesniej, a jeszcze lepiej godzinke..bo mam egzamin o 12 30 a chciałabym chociaz chwile z wami posiedziec...Proszeeeeeeeeeeeee.....
Ramzes

Post autor: Ramzes »

hmmm.. jak dla mnie to nie ma sprawy - ja zamierzam tam byc juz około 10:00 - 10:30 :) - oczywiscie jesli nic nie stanie mi na drodze :)
KatiaStiepanowa

Kól, to jednego juz mamy po swojej stronie, dzieki Ramzes....Teraz czekamy na reakcje reszty chłpaków......
mishel

Post autor: mishel »

Ja również jestem za :-) Moge być nawet o 10:00 tylko dajcie znać na gg: 3499725
Awatar użytkownika
simonszop
Junior
Kontakt:

Post autor: simonszop »

mi tez pasuje (nawet lepiej bo o 13 na uczelni musze byc)
dajcie dokladnie znac o ktorej jak sie wszyscy dogadaja!
Ramzes

oki to dla zagorzałych fanów proponuje 10:00 :)
KatiaStiepanowa

Oki to ja tez jestem za 10:00 super! Dzieki Chłopaki!!!!!!!!!!!!!!! Czyli co spotykamy sie o 10:00 na parkingu ikei
zbr

Post autor: zbr »

dajcie znac na majla albo gadu gdzie i o ktorej a bedhttp://forum.peugeot205.pl/images/smiles/icon_biggrin.gife:)
Leo

Post autor: Leo »

sorry ale raczej mnie jednak nie będzie bo ten rajd będzie pewnie trwał do późnych godzin a napewno do 15-stej tak więc chyba nienada chyba że na jutrzejszej imprezie za dużo wypije....... , to przyjade do Was....
Czas pokaże,chciałbym sie z Wami spotkać bo to dlamnie duże przeżycie ale sami wiecie że rajd to rajd...... ,po to mam tą "koczke" Zeby walczyła jak "lew" hehehe....
Pzdr> :)
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Rychu »

No to ok!!! Już nie będę ludziom więcej maili wysyłał, jak ktoś przeczyta ten topic to będzie wiedział a jak nie to my tam i tak będziemy siedzieć więc spoko!!!
Jak ktoś przyjedzie i nie będzie umiał nas znaleźć, to niech dzwoni 502 032 343 albo niech szuka Puga z alarmem :mrgreen:
To do zobaczenia o 10:00 :)
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
mishel

Post autor: mishel »

Dobra to o 10:00 !!!!!!! Ustalone :)
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

Nie chce mącić, ale gdybyśmy przełożyli zlot na za tydzień to przyjechałby również leo i luzak a i nie wiadomo kto jeszcze. Spotkalibyśmy sie o 12 i posiedzieli ile wlyzie bez pośpiechu.
Dlatego albo przełóżmy tego zlota na za tydzień, lub spotkajmy się za tydzień jeszcze raz (np w Mysłowicach) żeby dać szanse tym którzy nie mogą teraz?
Osobiście z chęcią spotkam się i jutro i za tydzień :)
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

proponuje zrobić to na 2 razy - czyli spotkać sie 2 razy. Wiadomo że różnie zawsze wyjdzie bo niektórzy znowu za tydzien nie będą mogli także proponuje spotkać sie na 2 razy. jutro o 10:00 i za tydzien o 12:00 lub o którejś tam :)
Zablokowany