głupota czy sentyment ?

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
narcodrive

głupota czy sentyment ?

Post autor: narcodrive »

No tak pogieło mnie na stare lata.
Jednak wpakuje troche kasy w swoje 205. Mimo tego że chce zmienić auto na GTi lub 306. Nie potrafie sprzedać 205 :!: Wysłużony staruszek nie zasługuje na sprzedanie go za psie grosze :evil: . Będe nim jeździć aż się rozpadnie. Czeka mnie wymiana rozrządu,sprzegła,docisku,zacisków hamulcowych,tarcz,ręcznego,szczęk,wkrótce łożysk,drzwi i jeszcze pare "dupereli". A najgorsze jest to że na wszystko mam 2 tygodnie, bo wyjeżdzam z kraju. A portfel suchy :twisted: No cóż ale dam rade :)

A mówią że przedmioty duszy nie mają :?
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

Hmm no tak bywa więc musisz się śpieszyć i kombinować :) Powodzenia
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
BubuPN

Post autor: BubuPN »

oj mają mają, ja z moim pugiem pomimo, że przysporzył mi sporo nerwów i kosztów na naprawy rozstawałem się z ciężkim sercem heh, czułem się jak przy sprzedaży pierwszego roweru
Awatar użytkownika
205_Winner
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: 205_Winner »

Ja niedawno sprzedałem swojego Lwa - i mimo dużego sentymentu zabardzo nie tęskinię. Tobie radze, byś zmieniał auto puki czas lepiej zatrzymać na gti to co masz zamiar wpakować na cześci do swojego Puga.
.:: Winner czyli Zwycięzca ::.

Mój Peugeot 205 Winner
Mój Citroen Saxo
narcodrive

Post autor: narcodrive »

No tak tylko że jest kwestia tego typu że muszę sprawne auto kobiecie zostawić. Na 6 miechów. Więc albo mała reaktywacja albo sprzedaż za 1000pln :evil:
I co jej kupie ? dużego fiata?? :lol:
Więc reaktywacja :) a po przyjeździe coś będe myślał.
Blondi306

Post autor: Blondi306 »

Zrób co jest najważniejsze, elementy mechaniczne. Ręczny i drzwi to sobie odpuść, no chyba że kobieta miała by wypaść to zrób już z tymi drzwiami. Sprzedawać się nie opłaca, jeszcze za 1000 ?? Poj...any ten rynek sie zrobił, szkoda słów. :(
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

205_Winner hm...sprzedales..i tak ogladalem te zdjecia..i jakos nadal nie rozumiem czemu to zrobiles...no, ale o gustach sie nie dyskutuje..ja taki wozek jak Twoja 205 bym jedynie zamienil na jakas nowa 605 ;) (ok. 1997 - 1999r.)
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
ODPOWIEDZ