Kręci i na tym koniec :) HELP
- TOMBIKE
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
no więc świece zmienione, to nie to, z dwójki na hol też nie pomaga, nawet nie miał zamiaru zaskoczyć, tylko coś terkotało w środku silnika (rozrząd?) Coś mi się wydaje że to poważna sprawa. Czy możliwe jest że pękł mi blok? Mam nieszczelną chłodnice i dolewam wody zamiast płynu, w nocy lekko przymroziło....obawiam się najgorszego
Jakie są obiawy pękniętego bloku i co to za terkotanie?

- TO-MI
- Maniak
- Posiadany PUG: XU9J4
- Numer Gadu-gadu: 604584106
o kurczątko
widze nieciekawa sprawa alle
kolega zapomniał wymienić wody na płyn
w omedze i oczywiście zamarzło
pękł mu blok ale maszyna odpaliła i jeszcze przejechała z 2 kilometry zanim zagotowało sie to było w silniku (ma chłopak podejście do samochodów
)
tak że w razie najgorszego powinien ci odpalić chociaż może pasek przeskoczył i tłok o zawór poklepuje

kolega zapomniał wymienić wody na płyn

pękł mu blok ale maszyna odpaliła i jeszcze przejechała z 2 kilometry zanim zagotowało sie to było w silniku (ma chłopak podejście do samochodów

tak że w razie najgorszego powinien ci odpalić chociaż może pasek przeskoczył i tłok o zawór poklepuje

Doba ma 24 godziny,zgrzewka 24 piwa...przypadek..? 
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207

http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
moj blok jest ok jakby co 
po pierwsze z tego co napisales zrozumialem ze dolewales wode do plynu czyli czystej wody nie miales, a mrozow tegich nie bylo
po 2 wydaje mi sie ze przy rozsadzaniu najpierw powinny pojsc plastikowe elementy ukladu(czesc pompy wody i chlodnicy)
zdejmij oslone rozrzadu i zobacz czy masz pasek caly

po pierwsze z tego co napisales zrozumialem ze dolewales wode do plynu czyli czystej wody nie miales, a mrozow tegich nie bylo
po 2 wydaje mi sie ze przy rozsadzaniu najpierw powinny pojsc plastikowe elementy ukladu(czesc pompy wody i chlodnicy)
zdejmij oslone rozrzadu i zobacz czy masz pasek caly