co z dmuchawą?

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Sfinks

co z dmuchawą?

Post autor: Sfinks »

Witam w Nowym Roku :-)

pojawił mi sie problem z dmuchwą (nagrzewanie - chłodzenie) - działa cały czas na najwyższych obrotach... Co zrobić, aby to naprawić, albo na razie wyłączyć dmuchawę?

pozdrawiam
Awatar użytkownika
samer
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: samer »

Jak wylaczysz to szyby beda parowac :wink:
Sfinks

Post autor: Sfinks »

...fajnie... :? - wszystko jasne, nikt nie orientuje się gdzie jest 'centrum zarządzania wiatraczkiem' ? Musze w takim razie jechać do elektryka :(
Mav309
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Mav309 »

Sfinks pisze:...fajnie... :? - wszystko jasne, nikt nie orientuje się gdzie jest 'centrum zarządzania wiatraczkiem' ? Musze w takim razie jechać do elektryka :(
Jest pod konsola z pokretlami...
P309 GTI 1.9 "Rallye"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
Awatar użytkownika
ZoNNk
Junior

Post autor: ZoNNk »

a ja mam pytanie ile te centrum zarządzania wiatrakiem moze kosztowac?? (chodzi o konsolke starego typu) bo mi sie to zjarało i mam dmuchawe nie na ta fajną dzwignie tylko na wielostopniowy włącznik.
madafaka

Post autor: madafaka »

kupiłem nóweczke zafoliowana chyba za 40 PLN tylko że to był już chyba ten nowszy typ, ale pewnie nie bedzie kosztowała więcej do starego.
lukas

Post autor: lukas »

nawiazujac do dmuchawy to na wyzszych obrotach strasznie piszczy (czasami) i wlasnie nie wiem dlaczego? moze jakies propozycje jak zrobic zeby nie piszczalo? Jest to troche uciazliwejak jedziesz z dziweczyna a tam ci piszczy badziewna dmuchawa :oops:
ariel

Post autor: ariel »

lukas pisze:nawiazujac do dmuchawy to na wyzszych obrotach strasznie piszczy (czasami) i wlasnie nie wiem dlaczego? moze jakies propozycje jak zrobic zeby nie piszczalo? Jest to troche uciazliwejak jedziesz z dziweczyna a tam ci piszczy badziewna dmuchawa :oops:
...hehe... Zawsze można wyłączyć dmuchawę i zaproponować dziewczynie inne ogrzewanie :lol:
krynio
Junior
Posiadany PUG: 205 Junior/ Peugeot 406
Numer Gadu-gadu: 1023304

Post autor: krynio »

ariel pisze:...hehe... Zawsze można wyłączyć dmuchawę i zaproponować dziewczynie inne ogrzewanie :lol:
to fakt ale można też wyjąć dmuchawę i nasmarować łożyska :lol: u mnie tak piszczało aż się zatarło (ale to nie zamoich czasów jako właściciela :P )
Zmiana 205 na 406 :) ALE KOLOR BEZ ZMIAN ;)
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony
Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)

Post autor: Ninja »

krynio pisze:
ariel pisze:...hehe... Zawsze można wyłączyć dmuchawę i zaproponować dziewczynie inne ogrzewanie :lol:
to fakt ale można też wyjąć dmuchawę i nasmarować łożyska :lol: u mnie tak piszczało aż się zatarło (ale to nie zamoich czasów jako właściciela :P )
Znaczy poprzedni wlasciciel wyjal dmuchawe i tak smarowal az zatarl? :lol:
ariel

Post autor: ariel »

Hehe... :lol: Widzę, że zrobiło się wesoło... :D A może utworzymy forum na którym będziemy poprawiać sobie humor??? :D
ODPOWIEDZ