pojawił mi sie problem z dmuchwą (nagrzewanie - chłodzenie) - działa cały czas na najwyższych obrotach... Co zrobić, aby to naprawić, albo na razie wyłączyć dmuchawę?
Sfinks pisze:...fajnie... - wszystko jasne, nikt nie orientuje się gdzie jest 'centrum zarządzania wiatraczkiem' ? Musze w takim razie jechać do elektryka
a ja mam pytanie ile te centrum zarządzania wiatrakiem moze kosztowac?? (chodzi o konsolke starego typu) bo mi sie to zjarało i mam dmuchawe nie na ta fajną dzwignie tylko na wielostopniowy włącznik.
nawiazujac do dmuchawy to na wyzszych obrotach strasznie piszczy (czasami) i wlasnie nie wiem dlaczego? moze jakies propozycje jak zrobic zeby nie piszczalo? Jest to troche uciazliwejak jedziesz z dziweczyna a tam ci piszczy badziewna dmuchawa
lukas pisze:nawiazujac do dmuchawy to na wyzszych obrotach strasznie piszczy (czasami) i wlasnie nie wiem dlaczego? moze jakies propozycje jak zrobic zeby nie piszczalo? Jest to troche uciazliwejak jedziesz z dziweczyna a tam ci piszczy badziewna dmuchawa
...hehe... Zawsze można wyłączyć dmuchawę i zaproponować dziewczynie inne ogrzewanie