co zrobić z 205 5D

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
BubuPN

Post autor: BubuPN »

kurcze czarnej nie mam, zostało mi jedynie trochę czerwonej, ale z kolei do czerwonej nie mam takiej kuli jak w dyskotekach żeby na suficie powiesić :lol:
madafaka

Post autor: madafaka »

:D :D :D :D :D :D coś jakby w ten deseń tylko ciężko bedzie taki spray zdzierać przy policji :D :D no zawsze można też potrzymać je nad ogniskiem to się nieźle okopcą!! :D :D :D
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: adidj »

hahahahahahah :D :D :D
peugeot 205 a zarazem audi B3
madafaka

no ale np tomek też ładnie robi 5d
no i chyba podstawa to silnik......
BubuPN

pewno by trzeba przy policji wtedy szyby demontować :lol: no niby silnik to jest podstawa jednak ja dużego pola manewru w tej kwestii nie mam, zobaczymy, w przyszłym roku sprzedaję puga i kupuje jakiegoś jajowatego VTEC'a, wtedy już będę mógł się silnikiem bawić :twisted:
Ostatnio zmieniony 17 cze czw, 2004 11:47 pm przez BubuPN, łącznie zmieniany 1 raz.
madafaka

najlepiej młotkiem sie je demontuje :)
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

BubuPN pisze:pewno by trzeba przy policji wtedy szyby demontować :lol: no niby silnik to jest podstawa jednak ja dużego pola manewru w tej kwestii nie mam, zobaczymy, w przyszłym roku sprzedaję puga i kupuje jakiegoś jajowatego VTEC'a, wtedy już będę mógł się silnikiem bawić :twisted:

nie rozumiem... nie rozumiem jednego "sprzedaję puga"...

:(

jak mozna sprzedac puga? nie masz serca? tego samego serca ktore wlozyles w to auto?

ja nie wyobrazam sobie rozstania z moim chociaz mam go dopiero od sierpnia '03r.
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
madafaka

cheatoss pisze:
BubuPN pisze:pewno by trzeba przy policji wtedy szyby demontować :lol: no niby silnik to jest podstawa jednak ja dużego pola manewru w tej kwestii nie mam, zobaczymy, w przyszłym roku sprzedaję puga i kupuje jakiegoś jajowatego VTEC'a, wtedy już będę mógł się silnikiem bawić :twisted:

jak mozna sprzedac puga? nie masz serca? tego samego serca ktore wlozyles w to auto?

ja nie wyobrazam sobie rozstania z moim chociaz mam go dopiero od sierpnia '03r.
allleeeeeluuuuuja :D masz racje
i bubu bedzie jeździł ałtem jak wiekszość ludzi
BubuPN

cheatoss pisze:

ano można można, serce sercem, fakt może i będzie mi żal, ale świat zapier*ala do przodu jak to mówił Pazura w e=mc2 :wink: VTEC to jest coś co zawsze chciałem mieć, a poza tym ile można trzymać tą samą zabawkę :)
madafaka

jeżeli ją kochasz to całe życie :lol:
BubuPN

heh no niestety aż tak obrotny nie jestem by mieć dwie lub więcej tego typu zabawek na raz :wink:
madafaka

zrób z tym autem porzadek a satysfakcja bedzie wieksza
BubuPN

pożyjemy, zobaczymy, do przyszłego roku jeszcze czasu a czasu
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

przyznam, podobaja mi sie civici...
przyznam, podobaja mi sie mitsubishi colty (te co maja z tylu swiatla takie lezki), ale za cholere nie oddam swego puga, chocby kij wie co... juz myslalem nawet troche przyszlosciowo, w koncu ma juz 13 latek =] jak bedzie sie sypal silnik, to swap, ale ja go po prostu chce =] dzisiaj mu prysnalem troche w srodku srebrnym sprayem, wrzuce fotki soon =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
baberek
Junior
Posiadany PUG: 205 GTi XU9JAZ
Kontakt:

Post autor: baberek »

Paweel zapytal co zrobic...
Marecki odpisal(zgadzam sie z nim):
marecki pisze:w kazdym razie, po koledze powyzej widzisz,czego nie masz robic :D bubu bez urazy:)
W/g mnie mozesz zrobic np cos takiego(nie jest rewelacyjny, ale ogolnie moze byc, przydalo by sie zawieszenie jeszcze obnizyc):

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ