co zrobić z 205 5D
pewno by trzeba przy policji wtedy szyby demontować
no niby silnik to jest podstawa jednak ja dużego pola manewru w tej kwestii nie mam, zobaczymy, w przyszłym roku sprzedaję puga i kupuje jakiegoś jajowatego VTEC'a, wtedy już będę mógł się silnikiem bawić 

Ostatnio zmieniony 17 cze czw, 2004 11:47 pm przez BubuPN, łącznie zmieniany 1 raz.
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
BubuPN pisze:pewno by trzeba przy policji wtedy szyby demontowaćno niby silnik to jest podstawa jednak ja dużego pola manewru w tej kwestii nie mam, zobaczymy, w przyszłym roku sprzedaję puga i kupuje jakiegoś jajowatego VTEC'a, wtedy już będę mógł się silnikiem bawić
nie rozumiem... nie rozumiem jednego "sprzedaję puga"...

jak mozna sprzedac puga? nie masz serca? tego samego serca ktore wlozyles w to auto?
ja nie wyobrazam sobie rozstania z moim chociaz mam go dopiero od sierpnia '03r.

sprzedany

allleeeeeluuuuujacheatoss pisze:BubuPN pisze:pewno by trzeba przy policji wtedy szyby demontowaćno niby silnik to jest podstawa jednak ja dużego pola manewru w tej kwestii nie mam, zobaczymy, w przyszłym roku sprzedaję puga i kupuje jakiegoś jajowatego VTEC'a, wtedy już będę mógł się silnikiem bawić
jak mozna sprzedac puga? nie masz serca? tego samego serca ktore wlozyles w to auto?
ja nie wyobrazam sobie rozstania z moim chociaz mam go dopiero od sierpnia '03r.

i bubu bedzie jeździł ałtem jak wiekszość ludzi
cheatoss pisze:
ano można można, serce sercem, fakt może i będzie mi żal, ale świat zapier*ala do przodu jak to mówił Pazura w e=mc2

- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
przyznam, podobaja mi sie civici...
przyznam, podobaja mi sie mitsubishi colty (te co maja z tylu swiatla takie lezki), ale za cholere nie oddam swego puga, chocby kij wie co... juz myslalem nawet troche przyszlosciowo, w koncu ma juz 13 latek =] jak bedzie sie sypal silnik, to swap, ale ja go po prostu chce =] dzisiaj mu prysnalem troche w srodku srebrnym sprayem, wrzuce fotki soon =]
przyznam, podobaja mi sie mitsubishi colty (te co maja z tylu swiatla takie lezki), ale za cholere nie oddam swego puga, chocby kij wie co... juz myslalem nawet troche przyszlosciowo, w koncu ma juz 13 latek =] jak bedzie sie sypal silnik, to swap, ale ja go po prostu chce =] dzisiaj mu prysnalem troche w srodku srebrnym sprayem, wrzuce fotki soon =]

sprzedany