programik z allegro
programik z allegro
http://allegro.pl/item134745958_najleps ... awczy.html
co o tym sadzicie, mysle ze moglo by sie przydac przy pracach nad autkami, ale czy ktos mial juz z takim doczynienia ? zdaje to egzamin
co o tym sadzicie, mysle ze moglo by sie przydac przy pracach nad autkami, ale czy ktos mial juz z takim doczynienia ? zdaje to egzamin
no walsnie cena jest dziwnie niska
dlatego watpliwa jest ta aplikacja, ewentualnie brak licencji... ale ta licencja...hmm
obeszlo by sie bez niej 
edit: luknijcie tutaj
http://www.liderserwis.pl/ls/web/pl/infotech/
"Przed złożeniem zamówienia proszę zdecydować która wersja oprogramowania Info-Tech Państwu odpowiada.
Warsztat zainteresowany otrzymaniem oprogramowania w wersji na CD proszony jest o wypełnienie zamieszczonej poniżej ankiety i odesłanie jej na nasz adres. Po otrzymaniu ankiety wysyłamy bezpłatną wersję demonstracyjną programu, którą można testować przez miesiąc. Po upływie tego czasu można zamawiać sublicencję programu. Warunki sublicencji określa Umowa Sublicencyjna.
Warsztat zainteresowany użytkowaniem oprogramowania w wersji on-line prosimy o zapoznanie się z warunkami umowy sublicencyjnej, wypełnienie formularza zamówienia zakupu sublicencji oraz przesłanie go na nasz adres.
Fota S.A.
ul. Stryjska 24
81-586 Gdynia
z dopiskiem INFO-TECH
lub pocztą elektroniczną na adres: licencje@liderserwis.pl
z informacją INFO-TECH w temacie listu.
Opłaty sublicencyjne za oprogramowanie w 2006 roku:
Warsztaty zrzeszone w sieci Leader Service- 60,00 pln/miesiąc
Warsztaty nie zrzeszone- 70,00pln/miesiąc
Warsztaty nie zrzeszone, kontynuujące sublicencję z 2005 roku- 65,00pln/miesiąc
"

edit: luknijcie tutaj
http://www.liderserwis.pl/ls/web/pl/infotech/
"Przed złożeniem zamówienia proszę zdecydować która wersja oprogramowania Info-Tech Państwu odpowiada.
Warsztat zainteresowany otrzymaniem oprogramowania w wersji na CD proszony jest o wypełnienie zamieszczonej poniżej ankiety i odesłanie jej na nasz adres. Po otrzymaniu ankiety wysyłamy bezpłatną wersję demonstracyjną programu, którą można testować przez miesiąc. Po upływie tego czasu można zamawiać sublicencję programu. Warunki sublicencji określa Umowa Sublicencyjna.
Warsztat zainteresowany użytkowaniem oprogramowania w wersji on-line prosimy o zapoznanie się z warunkami umowy sublicencyjnej, wypełnienie formularza zamówienia zakupu sublicencji oraz przesłanie go na nasz adres.
Fota S.A.
ul. Stryjska 24
81-586 Gdynia
z dopiskiem INFO-TECH
lub pocztą elektroniczną na adres: licencje@liderserwis.pl
z informacją INFO-TECH w temacie listu.
Opłaty sublicencyjne za oprogramowanie w 2006 roku:
Warsztaty zrzeszone w sieci Leader Service- 60,00 pln/miesiąc
Warsztaty nie zrzeszone- 70,00pln/miesiąc
Warsztaty nie zrzeszone, kontynuujące sublicencję z 2005 roku- 65,00pln/miesiąc
"
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
to może zrzutka na jeden taki programik a potem będziemy sobie przegrywać 

Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Ferguss to ja proponuję żebyś publicznie podał ile za nagranie płytki i wysyłkę a ja się piszę jako pierwszy
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Pagi
- Maniak
- Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
- Numer Gadu-gadu: 35314
- Kontakt:
Jak to mówią... nie dzielcie skóry na niedźwiedziu
Zobacz najpierw Ferguss co dostaniesz... Aukcja zostala usunięta, a koles jako allegrowicz nie byl zbyt wiarygodny, chyba tylko 1 komentarz miał...
Mozemy zrobic też tak, ze jak juz Ferguss rzeczywiscie dostanie to co kupil, to ja to od niego zakupie i wystawie do sciagniecia na serwerku. login i haslo bede udostepniał np. na IP po informacji od Fergussa ze dostał kaske. To tak zeby sie nie chrzanić z pocztą, bo ja osobiscie cholernie nie lubie tej instytucji...

Zobacz najpierw Ferguss co dostaniesz... Aukcja zostala usunięta, a koles jako allegrowicz nie byl zbyt wiarygodny, chyba tylko 1 komentarz miał...
Mozemy zrobic też tak, ze jak juz Ferguss rzeczywiscie dostanie to co kupil, to ja to od niego zakupie i wystawie do sciagniecia na serwerku. login i haslo bede udostepniał np. na IP po informacji od Fergussa ze dostał kaske. To tak zeby sie nie chrzanić z pocztą, bo ja osobiscie cholernie nie lubie tej instytucji...
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
Dobra opcja Pagi, kto jak będzie chciał taką opcję wybierze. A zamówienia jak pisałem: od poniedziałku jak dojdą płyty... o ile dojdą
Dodano po 46 sekundach:
EDIT: aukcja już została usunięta
napisałem do ziomka e-mail'a - zobaczymy czy odpisze
Dodano po 3 minutach:
A przed chwilą dostałem takiego maila od kogoś z netu:
Treść wiadomości:
Najlepszy program regulacyjno techniczno naprawczy (numer 134745958"
Nie spiesz się z realizacją zapłaty. Podejrzewam, że to nie jest program oryginalny lecz kopia naruszająca warunki licencji.To samo oferowali : kirej, lord2, domel1. Sprawdź ich konta!

Dodano po 46 sekundach:
EDIT: aukcja już została usunięta

napisałem do ziomka e-mail'a - zobaczymy czy odpisze

Dodano po 3 minutach:
A przed chwilą dostałem takiego maila od kogoś z netu:
Treść wiadomości:
Najlepszy program regulacyjno techniczno naprawczy (numer 134745958"
Nie spiesz się z realizacją zapłaty. Podejrzewam, że to nie jest program oryginalny lecz kopia naruszająca warunki licencji.To samo oferowali : kirej, lord2, domel1. Sprawdź ich konta!