subwoofer aktywny Dibeisi DBS-N1015A 500W co sadzicie
obojętnie czy to są jajka sprzedawane czy nie sprzedawane w Polsce do tyłu się nie powinno ładować innych głośników niż niskotonowy chyba, że chcesz się w swoim aucie bawić w multimedia i potrzebny Ci dźwięk przestrzenny... subwoofer owszem możesz wrzucić w półkę, są to subwoofery tzw. free air, ale ile to kosztuje i jak to gra to nie mam pojecia... efektu takiego jak w skrzyni na 100% NIE będzie
odswierzam temat zeby ktos nie zroibl tego samego bledu co ja =) nie kupilem tego Dibeisi bo to zlo =) ale kupilem skrzynie aktywna firmy badziew za niecale 300zl i powiem ze lepiej dorzucic kilka zloty na cos porzadniejszego, gralo calkiem przyzwoicie nie narzekalem ale teraz po zmianie na skrzynie magnata i wzmachola car audio dopiero poczulem co to muzyka =) taten sprzet lupal i tyle a ten pieknie gra
mega roznica
tak wiec nie kupiwac chlamu bo dobrze wyglada
pozdro

- pogy
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
ciekawe jak to gra
za te cene 91 db z metra może sie opłaca bo naprawde tanio.jeżeli chodzi o jakość to bardziej bym martwił sie o głośniki średnio i wysoko tonowe ,bo to napewno będzie rąbać jak na baażnik 205-ki.zwróć uwage na zabezpieczenie prądowe tego wzmacniacza.bo jeśli producent włożył tam bezpiecznik 5 amperowy to napewno niebędzie oddawał do otoczenia wiecej niż 40 pare watów.gdyby to był dobry głośnik te 40 pare watów zrobiło by swoje.pozdrawiam

- pogy
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
no dobrze kolega zauważył z tą skutecznością w tych częstotliwościach będzie ona różna przy 30 hz i inna z kolei przy 60.ale tu pojawiają sie sie normy zgodne dla wszystkich głośników tego akurat producenta i na pewno robi pomiary dla wszystkich swoich głośników na tych samych urządzeniach.no i jeszcze miejmy nadzieje ze dostosowuje sie do norm ogólnych ftc,eia jak większośc producentów takich ja jbl czy jakiś tam magnat.