Dzieki za info chyba taniej jest w polszy cos znalezc. APELUJE DO ODPOWIADANIE NA TREŚĆ PYTANIA, BO PÓŹNIEJ NIEWIADOMO GDZIE CO MOŻNA ZNALEŹĆ, gdyż po 2 odpowiedzi temat zjechal na inny tor
no to pożyjemy zobaczymy a faktycznie w niemczech jest 16% z tym że przy zakupie auta za 1000Euro zaoszczędzasz raptem 40 euro ale i tak warto sie pofatygować
w niemczech jak sie postarasz to znajdziesz na pewno auto w lepszym stanie niż w Polsce. mimo większego przebiegu. i chociażby dla tego warto sie pofatygować. ja jechałem aż pod Karsruhe po auto.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Para... pisze:w niemczech jak sie postarasz to znajdziesz na pewno auto w lepszym stanie niż w Polsce. mimo większego przebiegu. i chociażby dla tego warto sie pofatygować. ja jechałem aż pod Karsruhe po auto.
a bo Niemcy dbają o samochody (z wyjątkiem aut brytyjskich)
wszystko toprawda, i dlatego będzie warto pojechać do niemiec po to auto, chociaż z drugiej strony, w polsce auta pewnie stanieją i nie wiem czy nie okaże sie taniej kupic w Polsce. Cóż zobaczymy za dwa tygodnie!!
madafaka pisze:wszystko toprawda, i dlatego będzie warto pojechać do niemiec po to auto, chociaż z drugiej strony, w polsce auta pewnie stanieją i nie wiem czy nie okaże sie taniej kupic w Polsce. Cóż zobaczymy za dwa tygodnie!!
Panowie, zejdźcie na ziemię! Czy uważacie, że 1 maja cos się zmieni, tak odrazu???
Jakieś wymierne (in plus lub in minus) efekty będą najwcześniej za jakies 4-5 miesięcy!
Z tego co pamietam to cos okolo 50tys zl ... rocznik chyba cos okolo 2000 - ale furka full wypas!! Ma poprostu wszystko co trzeba Razem z alusami OZ Racing, chociaz jak bediesz wolal to mzoesz wziac sobie Sparco Cromadore, czy inne Speedline.
Furka nie ma przeszlosci sportowej, jest to normalny cywil.