Fioletowe a czarne kable do świec
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: obecnie żaden (kiedyś Look 1,1 3d)
- Numer Gadu-gadu: 0
Oczywiście racja, stosunek ceny do jakości jest najważniejszy.
Tych Janmorów wcale nie polecam ale jak otworzyłem maskę w nocy i widziałem dyskotekę to nie odwiedzałem już wielu punktów sprzedaży, były po prostu pod ręką.
No i na razie, może trafił się jakiś lepszy model, jest dobrze.
A Championy wytrzymały też około 40 tysięcy a to u mnie półtora roku.
Tych Janmorów wcale nie polecam ale jak otworzyłem maskę w nocy i widziałem dyskotekę to nie odwiedzałem już wielu punktów sprzedaży, były po prostu pod ręką.
No i na razie, może trafił się jakiś lepszy model, jest dobrze.
A Championy wytrzymały też około 40 tysięcy a to u mnie półtora roku.
taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę.....
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
kupisz nowego mercedesa lub drogi markowy telewizor i tez moze byc wadliwy nie ma reguły ale ta partia która jest dobra bedzie dłuzej i lepiej słuzyc niz tani bubel bo tak z reguły jestBanita pisze:kumpel teraz kupil ngk nowki i 2 mialy przebicia. reklamowal, dostal nowy komplet -1 miala przebicie -gdyby sie nie znal, to by na nich jezdzil i zachwalal
-
- Nowicjusz
http://moto.allegro.pl/item141728625_pr ... ugeot.html
A co myślicie o oryginałach? Na powyższej aukcji cena dość przystępa
A co myślicie o oryginałach? Na powyższej aukcji cena dość przystępa
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
janmory są tragiczne, wolał bym mieć choinke pod maska niż takie kable
a te oryginały mogą być jak najbardziej ok

a te oryginały mogą być jak najbardziej ok

Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Teraz włacze się do wątku....
Powiem tak...robimy z Krzychem próbną transakcję...udalo mi sie znaleźc dojście do taniochy NGK..kable i świece...puki co bierzemy do TU3M 2 komplety...jak juz dojdą..jak będą sprawnie działały i wogóle bedzie wsio gitesowo, technicznie i cenowo ( jak zapowiada sprzedawca - niech tylko zmieni zdanie to go ...kill'im )to bede zbierał zamowienia od wszytskich chętnych..banita sie pewnie nie skusi, no ale to innsza inszośc...hihihii...
pozdrawiam i odezwe sie w tym temacie jak przetestuje te NGKi...
Powiem tak...robimy z Krzychem próbną transakcję...udalo mi sie znaleźc dojście do taniochy NGK..kable i świece...puki co bierzemy do TU3M 2 komplety...jak juz dojdą..jak będą sprawnie działały i wogóle bedzie wsio gitesowo, technicznie i cenowo ( jak zapowiada sprzedawca - niech tylko zmieni zdanie to go ...kill'im )to bede zbierał zamowienia od wszytskich chętnych..banita sie pewnie nie skusi, no ale to innsza inszośc...hihihii...
pozdrawiam i odezwe sie w tym temacie jak przetestuje te NGKi...
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Kontakt:
blaszka pisze:kupisz nowego mercedesa lub drogi markowy telewizor i tez moze byc wadliwy nie ma reguły ale ta partia która jest dobra bedzie dłuzej i lepiej słuzyc niz tani bubel bo tak z reguły jestBanita pisze:kumpel teraz kupil ngk nowki i 2 mialy przebicia. reklamowal, dostal nowy komplet -1 miala przebicie -gdyby sie nie znal, to by na nich jezdzil i zachwalal
jednak ja też miałem problem z NGK, przez przebicie po 200m spaliła mi się cewka w CCs. Na Sentechu walił mi strasznie na gazie a drugi komplet się rozpadł zaraz po założeniu - na trasie. Janmor też nie był rewelacja.
Polecam ELEKTROSPARK, lub oryginał.
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: obecnie żaden (kiedyś Look 1,1 3d)
Te orginały z aukcji moim zdaniem różnią się od serwisowych uszczelnieniem świecy, cena przystępna ale do TU1M bym ich nie stosował.
Myślę że wszystkie tanie kable (janmor oficjalnie) opierają się na chińskim przwewodzie (czytaj jakść niepewna)
Przykład: za markowe Championy w '98 roku płaciłem 180 zł/kpl, teraz są nawet za 10 zł/szt, kable Bosha wtedy równały się w cenie z fabrycznymi 210-220 zł.
Jak te firmy obniżyły koszty?
Myślę że wszystkie tanie kable (janmor oficjalnie) opierają się na chińskim przwewodzie (czytaj jakść niepewna)
Przykład: za markowe Championy w '98 roku płaciłem 180 zł/kpl, teraz są nawet za 10 zł/szt, kable Bosha wtedy równały się w cenie z fabrycznymi 210-220 zł.
Jak te firmy obniżyły koszty?

taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę.....