Fioletowe a czarne kable do świec
- rado83
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
sluchajcie jesli ktos sprzedaje LEZAKI POKLKOWE 5 letnie za pol ceny to wierzcie nie oplaca sie tego kupowac! Tak zaznaczam jesli chodzi o kable ja pytalem to za CHAMIONY koles powiedzail 120 do gti nie wiem czy to drogo czy nie wiem ze janmor mozna moeic za 40 do 50 bo tez pytalem.
Opony nowe oraz urzywane
Wulkanizacja 24 H
niedlugo inf na http://www.variantgum.com
kompleksowe wyposazenie warsztatow oraz wulkanizacij
Wulkanizacja 24 H
niedlugo inf na http://www.variantgum.com
kompleksowe wyposazenie warsztatow oraz wulkanizacij
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
- Numer Gadu-gadu: 6262732
- Kontakt:
A ja kupiłem świece NGK i po ok 300 km jeden gar przestał chodzić, założyłem więc starą świecę i autko nadal hula. Nie ma reguły. Jedno wiem na 100% Miałem oryginalne kable Bougicord w 205-tce i w nissanie. W nissanie chodzą do dzisiaj a auto ma 15 lat.
w 205 tce od bidy można je założyć i też chodzi. Teraz i tak wszystko w chinach robione tylko nazwy na kablach świecach itp inne wiec to takie chybił trafił.
w 205 tce od bidy można je założyć i też chodzi. Teraz i tak wszystko w chinach robione tylko nazwy na kablach świecach itp inne wiec to takie chybił trafił.
Pug sprzedany
-
- Junior
- Posiadany PUG: 205 XS 1,4 TU3M, 205 Mutato (automato-manualo-berlingo-306-405tka)
- Numer Gadu-gadu: 0
kurcze to ja musze sprawdzić jakiej ja mam firmy, rok temu zmieniałem i nie pamietam jużjakie założyłem. Działają bez problemu nigdy nie miałem z nimi poblemu, choć pewnie różnice zauważył bym jakby mi je ktoś podmienił na inne ( nowe) świece NGK wymieniane w tym samym czasie.
Wiedze jaki jest optymalny czas pracy tych świec ??? szczególniejeśli jeździ się na LPG
Wiedze jaki jest optymalny czas pracy tych świec ??? szczególniejeśli jeździ się na LPG