Juz nie zakładam Alpine'a. Pojawiła się nowa opcja - jak dobrze pójdzie, to w moim aucie w roli głośników wystąpi ... duńska Vifa Nawet Rockford może tak nie zagrać - sprawdzimy. Dodam jedynie, że nie chodzi i o ilość, a o jakość.
lol, przeciez osoba po mnie napisala ze na bank 13, wiec o co ci chodzi? to bylo dawno temu, przerobilem wtedy glosniki w polce. teraz mam poleczke bez dziur, i glosniki w fabrycznych miejscach tylko dlatego ze nie chcialo mi sie specjalnei boczkow rozbierac zeby je wyjac
Witam elite do spraw car audio. ;]
Mam taki problem. A bardziej szwagier. ;] Ma skode favoriute co nei jest istotne raczej. W tej skodzinie nie ma wogóle miejsca na głosniki wiec wbudował je w drzwi wycinajac tapicere. Wyglada to ok ale bez maskownic sie nei obedzie z wiadomych pryczyn. Głosniki są srednicy 16,5cm. gdzie mozna takie cos skołowac oczywiscie w rozsadnej cenie. Znalazłem jedyne to w cenie 40zł z przesyłka to juz mozna miec głosniki z niskiej półki.
Co radzicie ?:)
no to i ja się podepnę - co rano kupuję bułki, no wiecie - do pracy sobie robię, ale nie w tym rzecz. Chodzi o to, że u mnie pod domem w sklepie bułki są świeże, ale kosztują aż 25 groszy za dużą... Nie wie ktoś, gdzie mogę znaleźć jakieś tańsze, ale też żeby nie były małe albo czerstwe...
hehe faktycznie troche dziwnie to wyszło ...;]
Z jakiego siatexu niby te maskownice?;]
Co do ceny to wydaje mi sie ze 40 zł za dwa kawałki maskownicy to mało nei jest. Widziałem na allegro jakies 12 calowe to za 7 były ale 12 calowymi to moge ognoi okleic chyba...:]
a ja mam takie pytanie z uwagi ze pojawil sie taki post mianowicie jak bym chcial wrzucic glosniki na tylna polke to jak przeciagnac tam kabel od radia jakos pod tapicerka czy jak