Zapodaje foty mojej 205 (wersja Junior 45 km) heh Jestem wiecej niz pewien ze mnie solidnie pojedziecie bo autko wiele z serii nie ma ale co tam Pozdrawiam!
No niestety nie pomyliłeś sie mi sie nie podoba i na pewno nie będzie lepiej nawet jak dasz super lakier a te 2 wydechy przy silniku juniora to po prostu śmiech na sali jedyne co mogło by mu pomóc do swap chociaż by na 14 jak nie więcej.Ale to tylko moja opinia Pozdrawiam
Pewnie wiekszosci sie nie bedzie podobac Ale tlumiki to faktycznie kiszka.Jeszcze w taki sposob zamocowane....Musisz wiedziec ze to juz nie bedzie 205!
No zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ja wstrzymuje sie od ogulnej oceny.
Pozdrawiam i zycze powodzenia
Stary nie przejmuj się. Ważne żeby się Tobie podobało i żebyś jeździł takim w jakim się dobrze czujesz. Im się nie musi podobać. A swoją drogą – skąd Ty wziąłeś pomysł na te wyfuki? Jestem pewien że tego nikt nie przebije.
Stary nie przejmuj się. Ważne żeby się Tobie podobało i żebyś jeździł takim w jakim się dobrze czujesz. Im się nie musi podobać. A swoją drogą – skąd Ty wziąłeś pomysł na te wyfuki? Jestem pewien że tego nikt nie przebije.
nie ma to jak najpierw głask, a potem soczysty kop
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
nie muszę mówić, że to nie moje klimaty, ale jest jeszcze nadzieja dla tego samochodu - żeby jakoś to wyglądało i tworzyło (twór - tak, to jest dobre słowo ) spójną całość musisz go zglebić o jakieś 50 - 60 mm i zapodać koła 16 - 17" (zakładam, że 45 to był żart, tak?). No i oczywiście jakiś konkret kolorek - miodowy złoty czy cuś tędy...
I ja również nie popieram, ale każdy robi wg, własnego uznania, i piwiem Wam ze widziałem o wieeeele oo wieeele bardziej kiszkowwate przeróbki....
Ale jestem ciekaw jaki bedzie efekt końcowy..
Hmmm, większości się nie podoba, w sumie to nie mój styl, ale widać, że chłopak zna scenę tuningu, mniej więcej tak to wyglądało kilka lat temu we Francji. Zasadniczo u nas w klubie przyjmowane są lekkie zmiany, ile zajęło czasu abyście się przyzwyczaili, a niektórzy nawet przekonali do tego co zrobił Munne. Brawo za odwagę, bo przecież o to chodzi, skoro robisz to co chcesz.
nie no ta lota to do malucha sie nadaje na wiejski tuning! i te progi co w każdej gównianej calibrze można zobaczyć, tez lepiej by bylo jak by byly inne albo wcale. Reszta ok fele 17 cali bedzie git!!!
ps. ten korek od gazu koniecznie ukryj!!