Teraz chlopak przez Was straci zapal do pracy (wyrzuc ta lotke bo razi po oczach i nie widac reszty, chyba ze to tymczasowa polka, zeby bylo gdzie postawic browar podczas prac )
hej! tak wiec pomimo ogolnego wzburzenia i totalnej krytyki na ktora bylem przygotowany(znam wzglednie specyfike tego forum) nie stracilem zapalu ku rozpaczy wiekszoci Co do lpg i juniora to jest to super ekononomiczne auto i moje drugie w domu. Junior nawet w benzynie nie jezdzi wiec montaz gazu niewiele tu zmienil. Mozecie miec mnie za wariata ale bylem tym samochodem w Holandii konkretnie w Alkmaar i trasa z Poznania wyszla ok 13 godzin i kosztowala mnie 140zl. Tak wiec mowcie sobie co chcecie Co do spojlera to tez mialem mieszane uczucia i ze to w ogole nie wyglada itp. ale bez tego spojlera moim zdaniem dupa w ogole nie mialaby zadnego sensownego ksztaltu czytaj bryly Dzieki Bogu kazdy na tym swiecie jest inny i kazdemu jednemu co innego sie podoba! Dzieki za krtyke Pozdro!
kiedys bylem zwolennikiem takiego tuningu, teraz nie jestem. po prostu jakos mi przeszlo... zanim cokolwiek doczepilem do swojego, moze dobrze bo bym potem zalowal.
grunt ze sie nie dasasz =] niektorzy wystawiajac swoje projekty na swiatlo dzienne nastawieni sa tylko na pozytywne opinie.
co do niektorych opinii, koniecznosc wstawienia wiekszych felg i obnizenia zawiasu chyba sam dostrzegasz i masz to w planach?
Zgodze sie z Toba cheatoss przy czym podstawowy problem to fakt ze wstawienie wiekszych felg spowoduje najpewniej to ze predkosc magiczna mojego "potwora" w okolicach sety bedzie nie osiagalna... a osiagi ktorych nie ma beda jeszcze gorsze... nie ma to byc auto na wyscigi a nic takiego, nie pytajcie dlaczego nie mam gti bo tego puga mam zupelnie przypadkowo i jest to wynik otrzymania spadku auto ma od nowosci 55 tys km i jest po jednym wlascicielu
Obawiam sie tylko jak to bedzie z tylna belka bo mam watpliwosci czy chociazby 16" tki wejda. Nie powiem ze nie chcialbym wrzucic jakis wiekszych felg nie mniej obawiam sie o koszty a budzet mam ograniczny(poczciwa studencina) W kazdym razie krytykujcie ile wlezie i poddawajcie jakies pomysly prosze Moze cos z tego zrobie...
Nowe fotki a przy okazji wywalam z tylu lotke bo samemu mi sie to nie widzi i cos kombinuje z tlumikami w sensie unormlniam bo sa przesadzone i tez mi to nie pasi... a tak pozatym to reszta na foto
Silnik 45 km wersja Junior ale swapowac nie bede bo to auto ma byc do taniego jezdzenia(ma podtlenek LPG), lepiejjest kupic jakiegos cti albo gti anizeli przekladac sinik do juniora tymbardziej ze buda jest slabsza Pzdr