ekhmmm o co ci właćciwie w tym zdaniu chodzi??humve pisze:
A teraz do kaktusa, wiesz co kaktus masz rację ale są takie osłonki i nie umie ich ściągnąć co zrobić one są jakoś przyczepione czy co bo nie wiem czy jak mocno uderze w to co coś może sie połamać. To wiesz odpisz.
Shiber dach jak ściągnąć??????????????????
- 
				madafaka

- Kaktus
 - Maniak
 - Numer Gadu-gadu: 0
 - Kontakt:

Humve nie wiem 
 Nie pamietam 
To bylo z 2 lata temu, i zajelo mi to jakies 20min... wiec nie przywiazywalem wagi do tego.
Na pewni nic nie uszkodzilem. Ale nie wiem jak to robilem. Wiem ze nie bylo problemow zadnych/.

To bylo z 2 lata temu, i zajelo mi to jakies 20min... wiec nie przywiazywalem wagi do tego.
Na pewni nic nie uszkodzilem. Ale nie wiem jak to robilem. Wiem ze nie bylo problemow zadnych/.
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Witam!
Aby ściągnąć szybę z panoramicznego dachu należy:
- odkręcić lampkę oświetlenia a następnie dwie śrubu mocujace przednią listwę szyn,
- ściągnąć przednia listwę do przodu.
- odkręcić po jednej ze śrub na przodzie listew bocznych i zsunąć do tyłu listwy boczne (w zdłuz szyb) ciężko ida, najlepiej puknąć,
- odkręcić na końcu szyn po jednym z każdej strony - opory
- wyjąć zaślepki z rączki do odsuwania szyby i ją odkręcić,
- wysunąć szybę wraz z prowadnicami do tyłu i gotowe.
Nie polecam wysuwania szyby bez prowadnic plastikowych ze zwględu na możliwość porysowania dachu.
Pozdrawiam
Tomek

Aby ściągnąć szybę z panoramicznego dachu należy:
- odkręcić lampkę oświetlenia a następnie dwie śrubu mocujace przednią listwę szyn,
- ściągnąć przednia listwę do przodu.
- odkręcić po jednej ze śrub na przodzie listew bocznych i zsunąć do tyłu listwy boczne (w zdłuz szyb) ciężko ida, najlepiej puknąć,
- odkręcić na końcu szyn po jednym z każdej strony - opory
- wyjąć zaślepki z rączki do odsuwania szyby i ją odkręcić,
- wysunąć szybę wraz z prowadnicami do tyłu i gotowe.
Nie polecam wysuwania szyby bez prowadnic plastikowych ze zwględu na możliwość porysowania dachu.
Pozdrawiam
Tomek