Wiem ze juz był gdzies taki temacik. Szukałem ale go nie znalazłem. Zato znalałem w necie fajny przelicznik. Każdy może sobie posymulować co by było gdyby... za 1.9 bez zniżek wychodzi 1 700zł
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ja swojego Puga mam zarejestrowanego na ojca i place za 1.1 w PZU 118 zl na pol roku
Jest tylko jeden problem-nie mam z tego nic-tj.nie figuruje w systemie i nie mam przez to zadnych znizek na przyszlosc dla siebie
robakkk u nas w Wawie ubezpieczyłem się właśnie w PZU starsza miała zniżkę 65% ja zwyżkę 30% poniżej 25 roku życia no i w sumie wyszło 5% zniżki ogółem + była jakaś promocja aż dziw i I rata wyniosła mnie jak dobrze pamiętam 591 zl a teraz kolejna mnie czeka
kupilem auto na pol z ojcem - jako wspolwlasciciele,
moj staruszek posiada 60% znizek w PZU, ale gdybym sie tam ubezpieczyl i gdzies (odpukac) mial jakas kolizyjke to stary traci znizki za bezszkodowa jazde...wiec poszedlem do TRYG Polskie Towarzystwo Ubezpieczen s.a. i pokazalem ostatni kwit z PZU mojego ojca na co od razu przyznali mi 60% (czyli tyle ile moj starszy w PZU) znizki za przejscie do nich !! Co prawda odjeli pare procentow za moj wiek itd. ale i tak place 730 zl za 1905ccm (razem z NW i Assistance) a lata do znizek mi leca!!! A co najlepsze - w Polsce nie ma centralnego rejestru wypadkow, wiec jesli (odpukac) bym przywalil to ojczulek nie traci znizek w PZU !!
Polecam wszystkim to rozwiazanie - tylko trzeba o tym pamietac juz przy zakupie samochodu !!
hehe dobre dobre. ja natomiast wykombinowałem inaczej. Jeżdze 1.9 a płace za 1.4 ciekawe dlaczego co
Ja mam na brata. starszy sie nie zgodził sapał coś ze jak będe miał wypadek to mu zabiorą zniżki i mi nie pozwolił a ma 65% zniżke. to bym grosze płacił. Brat ma 25 % czy 20% sam niewiem