205 XS

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
marecki

205 XS

Post autor: marecki »

Chcialbym doprowadzic swojego XS to tzw. "fabryki" pod wzgledem wizualnym. Niewiele mi brakuje tak naprawde,ale nurtuje mnie jedno: na wszelakich prospektach i zdjeciach wypatrzylem emblemat XS na błotnikach-malowany przerywaną linią. Chcialbym to zrobic,ale to nielatwe. Zapytuje wszystkich posiadaczy XS i tych co sie orientuja-czy macie te emblematy na blotnikach?macie ciekawy pomysl na zrealizownie ich? pozdrawiam
Awatar użytkownika
baberek
Junior
Posiadany PUG: 205 GTi XU9JAZ
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: baberek »

Idz z takiem prospektm do firmy zajmujacej sie reklamami wizualnymi i zlec im zrobienie takiej naklejki na specjalnej folii samochodowej. Powinni Ci to zrobic bez zadnego problem za max 50zl
marecki

Post autor: marecki »

masz racje i dobry pomysl, tylko nielatwo znalezc w necie dobrej jakosci ten emblemat. Gdyby ktos mial w postaci jpg lub innej grafiki-bardzo prosze.
Awatar użytkownika
baberek
Junior
Posiadany PUG: 205 GTi XU9JAZ
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: baberek »

wystarczy Ci pogladowe zdjecie i szacunkowy wymiar, reszta zajmie sie firma. Mam kolegow, ktorzy zajmuja sie takimi rzeczami, robili dla mnie juz naklejki klubowe a mojemu kolesiowi robli naklejki firm tuningowych i do tego nie trzeba miec swojego zdjecia JPG.
Samemu bym sie za to nie zabieral bo nigdy nie zrobisz tego "idealnie".
ODPOWIEDZ