Wileka prosba do fachur
- Lech
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
Wileka prosba do fachur
Witam, mam takie pytanie zakupiłem pługa z silnikiem 1,6 115km i chodzi mi na 3 cylindry, ma on przebiegu ok 150 tys km jak sie za to zabrac??? co sprawdzic i czego moze byc to przyczyna dodam ze swiece i kable sa nowe iskra jest na wszystkich świecach. Doszedłem do tego żę na drugim cylindrze swieca jest zarzucona non stop. z góry dziekuje za pomoc
Ostatnio zmieniony 15 cze pt, 2007 10:01 pm przez Lech, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
- Lech
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
na swiecach jest iskra a jak sprawdzic wtryskiwacze?
Dodano po 2 minutach:
sorki ale ciezko jest to wytłumaczyc co niegra poniewaz niemiałem do czynienia jeszcze z tego typu silnikami wczesniej przewaznie dłubałem z Seicentem ale tam filozofi zadnej niebyło
Dodano po 2 minutach:
sorki ale ciezko jest to wytłumaczyc co niegra poniewaz niemiałem do czynienia jeszcze z tego typu silnikami wczesniej przewaznie dłubałem z Seicentem ale tam filozofi zadnej niebyło
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
- stef
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205mi16
- Numer Gadu-gadu: 4896812
- Kontakt:
Jezeli uklad zaplonowy jest ok, no to raczej cos nie tak z paliwem. Domowym sposobem mozesz odczepic listwe wtryskiwaczy i zakrecic silnikiem. Wtedy zobaczysz czy ktorys z nich nie leje. Jezeli to bedzie przyczyna to nalezy sprawdzic czy wadliwy jest wtryskiwacz czy brak sygnalu. Tyle na razie mi przychodzi na mysl