noclegi Karpacz / Szklarska Poręba

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
daro900
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

noclegi Karpacz / Szklarska Poręba

Post autor: daro900 »

Wiatm
Jak w temacie szukam jakiegoś niedrogiego pokoju dla 2 osob z wygodnym łóżeczkiem :) w Karpaczu lub Szklarskiej Porębie .Pokoik na jakies 5-7 dni od około 5-go Września

może macie jakieś namiary albo sprawdzonych ludzi gdzie wynajmowaliście pokoiki :)

ps.a co wiecie na temat jednodniowych wycieczek do Pragi itp.. organizowanych przez tamtejsze firmy turystyczne ?
Awatar użytkownika
MistrzuGT
Junior

Post autor: MistrzuGT »

Hey :)
Nie wiem,czy kiedys byles w karpaczu (polecam bardziej od szklarskiej- przynajmniej mi sie lepiej podoba) bo karpacz generalnie dzieli sie na dwie czesci...
- dolna czesc karpacza- imprezy, balety itp, ze do poznych godzin nocnych cos sie dzieje (oczywiscie w sozonie, poza sezonem nie wiem, jak wieczory wygladaja)
- gorna czesc - o 20 ciezko kogos na ulicy spotkac...., bo wszyscy na dole siedza :P

Ja nocowalem kiedys dlugi weekend w takim hotelu kolo Swiatyni Wang (na samej gorze karpacza) , akurat mielismy widok na swiatynie- widok poprostu rewelacja...
Pokoj byl taki sobie, prysznic z lazienka na zewnatrz juz zrobione...
Ostatnio jak widzialem, to remontowali to...
Ale chcoiazby ze wzgledu na ten widok moglbym miec gorsze warunki, bo nawet w nocy super swiatynie widac, bo jest podswietlona.

A jezeli wolisz jak sie cos dzieje, to cos na dole karpacza polecam. :)

Pozdro!!
daro900
Junior

:) hyhy :) no ja to akurat wole miec swiety spkoj w nocy :) imprezowanie do rana to nie dla mnie :)

a w karpaczu nie bylem nigdy i dlatego chce jechjac w tamte rejony :)

ps. a tam sezon to pewnie prawie caly rok ;)
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

Jezeli Cie to urzadza, to w karpaczu jest fajne schronisko PTSM, a czesto bywa tak, ze mozna miec caly wielki pokoj tylko dla siebie :)
Awatar użytkownika
MistrzuGT
Junior

Post autor: MistrzuGT »

hehe, jak jedzie z laska to chyba lepiej jakis hotelik niz schronisko...., no chyba ze sie lubi dzielic..... :wink:
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

Jak juz mowilem czesto jest sie samemu w pokoju -zawsze mozna sie dowiedziec
daro900
Junior

:) hyhy schronisko to odpada :)
a jade z dziewczyna a raczej z żona bo juz wtedy to bedzie żona moja :) :)
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

Ja proponuje szklarska porebe, bylem i tu i w karpaczu i dla mnie szklarska jest lepsza, chociazby ulozenie terenu.

Proponuje nocleg przy przystanku pks, trzeba sie troche cofnac w strone jeleniej gory i zaraz po prawej jest strumyk i most na nim... tam jest taki duzyy dom. Kiedys z zona bylismy tam, pokoj z laz. byl 30zl. Jak szukalem teraz na mapie to jest chyba ulica objazdowa.

p.s. jakby ktos mial jakies konkretne adresy z cenami to piszcie, sam mam zamiar niedlugo do szklarskiej sie wybrac.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
daro900
Junior

:) no i wlasnie chyba padnie na szklarska :) bo z tamtad bedziem startowac na prage z wycieczka :) ale jeszcze obmyslimy :) narazie to to w karpaczu mamy jedno pewne miejsce bo wlasnie szwagier tam pojechal i bardzo sobie chwali a za nocleg placi 25 zł od osoby a do dyspozycji ma lazienke i aneks kuchenny :) hyhy :)
Awatar użytkownika
minta
Maniak
Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
Numer Gadu-gadu: 691088

Post autor: minta »

Podaj namiary na tą kwaterę.
Nie robią problemów jeśli ktoś chciałby pojechać na 2 dni ??
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE

http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

ja sie dolaczam... podaj namiary na ten lokum :)
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
daro900
Junior

:) ok chlopaki podam ale to na weekend bo szwagier dopiero wraca dzisiaj a ja go do weekenda nie bede widzial :)
daro900
Junior

no to podaje namiary :

075 64 39 387 Glapińscy ( byc moze przekrecilem nazawisko)

pokoj byl 4 osobowy ale jak nie ma chetnych to wynajmnie 2 osobom bez problemu , pokoj ma lazienke , i dostep jest do aneksu kuchennego , kwaterka ma ta zalete ze ma osobne wejscie z zewnatrz :) no i wynajmuje to taki starszy Pan podobno bardzo ok nie wtraca sie i nie gada za wiele , ale jak sie go popyta gdzie warto zajsc itp. to powie co wie i to sensownie podobno :) no i szwagier chawlil sobie bo dziadek wieczorami przepalal zeby w lazience cieplo bylo :)

no i to na tyle wiecej nie wiem bo tam nie byloem :) hyhy
daro900
Junior

Re: noclegi Karpacz / Szklarska Poręba

no ja tutaj Wam namiary dałem a sam nocleg załatwiłem sobie gdzie indziej :) a mienowicie w Podgórzynie przy głównej drodze jest coś takiego co sie zwie Ranczo :) no i tam bylismy :) 25 zł za osobe , na dole mają restauracje wiec można i zjeść odrazu :) pokój ładny z dużum wygodnym (trzeszczącym) łóżeczkiem i balkonikiem :) w pokoju TV z Cyfrowym Polsatem ( a kto by tam oglądał ) no i dostęp do necika Wi-FI :) miejsce fajne :) wokoło kilka stawów z rybami jakby kto chciał :)
ODPOWIEDZ