W katalogu FOTY znalazłem tuleje SIDEM: http://katalog.fota.pl/Katalog/(S(1wkujp45dcpddby3yl4s0445))/Samochod3.aspx?GenArtNr=331
Wie ktoś jaka jest różnica w kolorach, jaka cena, i gdzie jeszcze są dostępne?
Trochę późno aby tam zadzwonić ale widać że ani ceny nie podają ani ilości na magazynie.
Jeśli chodzi ci o gumy na stabilizator mocowanie od strony kołyski to są trzy kolory z tego co wiem:niebieski,zielony, czerwony.Różnice sa w średnicach stabilizatorów
zalezy od modelu wiem że zielone są naprzykład do disla mają chyba 23 lub 24 mm Różowe chyba do gti i maja chyba 18mm.
Możesz je kupic w serwisie za około 30zł.A w skłepie około 6zł szt.
zielone nie różnia sie dużo średnicą od niebieskich.Jeśli masz wyrobiony stab.to sobie weź mniejszy rozmiar bo bedzie ci stókał za niedługo.
Niewiem co napisali bo nie moge odczytać lina ale z tego co pamiętam to tak jest jak pisałem.Na pewno wszystkie nie sa do giety zielone sa do disla są grubsze a do giety jest inny stab. i jest cieńszy z tego co pamiętam to ma 18mm kolor napewno nie nieb,ziel,to może i żółty wydawało mi sie że czerwony :)A jaki masz kolor u siebie?
W GTI są 2 kolory. Na lewą stronę jest inny na prawą inny. Napewno jest niebieski i pomarańczowy (czerwony). Różnią się tym że jeden ma w środku wyżłobienie na takie pogrubienie średnicy drążka z lewej strony. Prawa nie ma tego wyżłobienia w środku. Wiem bo wymieniałem w starym GIT-ku. Pamiętam że właśnie musiały być 2 różne kolory.